Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 7
Баща ми не е консул, дядото не е сенатор, майка ми не е безмилостно същество и при такива обстоятелства не е лесно да се направи кариера.
Мигел Отеро Силва
Изисквайте каквото искате. Кажете, че искате само щастливо семейство или успешна кариера, или голяма къща. Казвам: не, не това искаш. Ще се задоволиш с тези неща, но наистина искаш маймуна, която изпълнява злите ти заповеди. Пулман е гений само за това.
Маурийн Джонсън
Ние подготвяме нашите студенти за работа и кариера, но не ги учим да мислят като индивиди за това какъв свят биха създали.
Мухамад Юнус
Много малко хора могат да постигнат успех в кариерата си, без да се налага да управляват, контролират и ръководят други хора... на практика всеки е част от екип и в един момент от работния си живот трябва да поеме ръководна роля - макар и само да председателства екип среща или проект в отсъствието на шефа им.
Найджъл Къмбърланд
Стресът безпощадно гаси мечтите ви и ви лишава от щастието. Това може да разруши здравето ви, да доведе до напрежение у дома и да развали плановете ви за кариера. Поразява, когато не сте в мир или не се чувствате неудобно с аспекти от живота си - и почти всичко може да го предизвика.
Найджъл Къмбърланд
За щастие имах голям късмет в кариерата си, но винаги е добре да преоценяваш нещата и да мислиш какво друго искаш да правиш.
Нийл Патрик Харис
Човек е склонен да гледа на грешките като на едно и също нещо - да се откаже от контрола върху нещо в даден момент от кариерата си.
Ник Мейсън
Дори ако сте на върха на кариерата си и почти всеки е на някакъв тип стълбица към успеха и чака да стигне до върха на професията си, но дори и да стигнете до там, достатъчно ли е? Така че помислете за това сега, а не когато стигнете там и не сте мислили за това преди.
Ники Гамбъл
В крайна сметка това, което представлява гръбнакът на съществуването, не е семейството, кариерата или това, което другите ще кажат или помислят за вас, а няколко мига от това естество, издигнати от левитация, по-спокойна от тази на любовта, и които животът разпределя на нас с пестеливост, съизмерима със слабите ни сърца.
Никола Бувие
Мисля, че много ключово нещо за жените е да откажат да позволят на никого да ви каже, че сте забранени, че сте извън модата, не изглеждате по правилния начин. Вложете енергията си в кариера, която ще бъде там за вас, независимо от скептиците.
Памела Редмънд Сатран
Може би исках деца, може би не го направих, но исках решението да бъде избор, а не мандат. Последният път, когато проверих, бездетността трябваше да бъде само условие за напредък в кариерата за монахини.
Пеги Оренщайн
Политиката е единствената област, в която характерът на човек не пречи на кариерата му.
Петер Пранге
Кариерата ми започна някак случайно. През 1960-те години започнах практика в нововъзникващото поле на лечение на ума и тялото. Приблизително по това време то беше напълно в зародиш. Разработвах протокол, който да използва осъзнаването на тялото като инструмент за намаляване на стреса.
Питър Левин
Кариерата ми беше инч в даден момент.
Райън Рейнолдс
Мисля, че когато социалните залози за хората са по-високи, начинът, по който се представяте, понякога може да изглежда така, сякаш ще повлияе на съдбата ви. Защото, ако другите хора ви гледат по определен начин, те ще искат да ви помогнат и в крайна сметка ще имате кариера.
Рейчъл Къшнър
Умереният данък върху роботите, дори временен данък, който просто забавя приемането на разрушителни технологии, изглежда естествен компонент на политиката за справяне с нарастващото неравенство. Приходите могат да бъдат насочени към осигуряване на заплати, за да се помогне на хората, заменени с нови технологии, да направят прехода към друга кариера.
Робърт Шилър
Това беше дълга кариера и по пътя си направих някои грешки.
Рупърт Мърдок
Трябва да бъда вярна на това, което мисля, защото това е цялата ми кариера.
Рут Уестхаймер
Много американски драматурзи изглежда имат кариера като драматурзи. Изобщо не го смятам за кариера.
Сам Шепърд
В бизнес света се справях доста добре, но не бях щастлива. Пристъп на ишиас ме постави легнал по гръб. Всичко, което можех да правя, беше да чета, да слушам историите на майка ми за Сандовали и да мечтая: завръщане към себе си. Писателската ми кариера беше започнала.
Сандра Сиснерос
Реалността е, че през цялата си кариера съм се занимавал с проекти в Испания, с които се гордея.
Сантяго Калатрава
Бих искал да стана мейнстрийм писателка на трилъри, очевидно, защото обичам да пиша тези истории и това е най-добрият начин да си осигурите кариера.
Сара Пинбъра
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
11
Следваща