Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 6
Трудно е да си изкарваш хляба като писател и аз съветвам всеки, който преследва литературна кариера, да се занимава и с някаква друга търговия.
Уилям Бъроуз
В по-голямата част от живота си сме свикнали да се стремим към овладяване и контрол и господство - над природата, над нашия живот, над работата си, над кариерата си, над стоките, които купуваме.
Майкъл Сандел
Цял живот ме преследва мисълта, че мъжете видимо, не искат да бъдат свободни. Те винаги искат да бъдат роби на някого, например кариера или жена.
Марчело Мастрояни
Първо Бог, след това семейство, а след това кариера.
Мери Кей Аш
Възстановявам се сама. Кариерата се ражда в обществото - талант в личния живот.
Мерилин Монро
Сложно е да започнеш кариера само със своята красота и след това да се опитваш да станеш сериозна актриса. Никой не възприема красивите сериозно.
Пенелопе Крус
Успешните кариери не се планират. Те се развиват, когато хората са подготвени за възможности, защото познават силните си страни, метода си на работа и ценностите си. Да знаеш къде принадлежиш може да превърне един обикновен човек - трудолюбив и компетентен, но иначе посредствен - в изключителен изпълнител.
Питър Дракър
Щастлив съм, че имам каквото имах, което ме кара да имам успешна кариера, ако щете.
Робърт Де Ниро
Възпитан съм от омраза и страх от свободата. Станах любим. Това е тайната на цялата ми кариера.
Уилям Гладстон
Никога не ме съблазнявала кариерата.
Шон Пен
Трудната кариера на политик изисква от човек не просто склонност и енергичност - тя изисква такъв склад на ума, който е готов съзнателно да принесе в жертва удоволствието за сметка на всеобщата полза.
Литън Стрейчи
Имаше толкова много скандали около кариерата ми през последното десетилетие, че никой никога не е обръщал внимание на моята музика. Моите песни бяха забравени.
Мадона
Защо му е на човек да си избира кариера?
Дороти Паркър
Диамантите са моята кариера.
Мей Уест
Хенри Форд направил състояние от милиони долари и продължил да печели други милиони долари всяка година, защото вярвал в Хенри Форд и превърнал тази вяра в конкретна цел, подкрепена с конкретен план. Другите механици, с които започнал своята кариера, не гледали и не виждали по-напред от фиша със седмичната си заплата. Те самите не изисквали нищо повече от себе си и затова не получили нищо повече от това.
Наполеон Хил
Мъдростта да поемате рискове по-рано важи за повечето аспекти на живота, независимо дали става въпрос за избор на кариера, инвестиции или срещи.
Авинаш Диксит
За съжаление съм срещал много малко хора, които имат план за живота си. Повечето са пасивни зрители, наблюдаващи разгръщането на живота им, ден по ден. Те са по-скоро реактивни, отколкото проактивни. Те могат да планират кариерата си, изграждането на нов дом или дори ваканция. Но не им хрумва да планират живота си.
Майкъл Хаят
Общоизвестно е сред мистиците, че еволюционната кариера на човечеството е неразривно свързана с божествените йерархии, които управляват планетите и знаците на Зодиака, и че преминаването на Слънцето и планетите през дванадесетте знака на зодиака, бележи напредъка на човека във времето и в пространството.
Макс Хайндел
Какво е амбиция? Това е фокусът и продължителните усилия за постигане на цел. В крайна сметка става въпрос за създаване. Вашата цел може да бъде печелене на пари или производство на стоки или услуги - или идеи и съдържание. Обикновено е необходим екип, освен ако не изберете самотна кариера. Помага да харесваш хората и да искаш да ги видиш как успяват или поне да не им навредиш. Ще ви трябват много амбиции след колежа, защото повечето от това, което ще правите, е да правите нещо от нищо, тази скъпоценна алхимия на човешкото състояние.
Марго Берген
"Това никога няма да работи" е моят шанс да споделя всички тайни, които съм натрупал за 40 години кариера като предприемач - тайни, които могат да помогнат на всеки да превърне мечтата си в реалност.
Марк Рандолф
Говорил съм с над 10 000 момчета в кариерата си, така че знам какво мислят, когато става въпрос за запознанства.
Матю Хъси
Отидох в бизнес училище и направо преминах от това към деветгодишна кариера в Майкрософт. В крайна сметка стартирах голяма част от отдела за потребителски продукти за Майкрософт, след което си тръгнах с раждането на първата ни дъщеря, защото двамата с Бил искахме да имаме няколко деца.
Мелинда Гейтс
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
11
Следваща