Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 4
Най-добрият начин да управляваш хората, мислеше той, беше да ги убедиш, че си добър за кариерата им. Освен това той вярва, че единственият начин да накараш хората да повярват, че си добър за тяхната кариера, всъщност е да бъдеш добър за тяхната кариера.
Майкъл Луис
Кариерата ми в академичните изследвания не се занимава с активно управление на ценни книжа. Опитах се да разбера връзките между риска и връщането; също така ценообразуването на деривативни ценни книжа.
Майрън Сколс
Години наред преди да постъпя във флота, бях изучавал Съветския съюз и историята на политическите интриги на КГБ, подготвяйки се за кариера в разузнаването.
Малкълм Нанс
Едно от нещата, с които се сблъсках с времето и отново в кариерата си, е схващането, че ако една книга е лесна за четене, е някак лесно да се напише.
Матю Райли
Писането е една от малкото кариери, за които по същество се обучавате, другите две основни са жонглирането и джебчийството.
Маурийн Джонсън
Разграничението между вътрешната вяра и външното поведение позволи на много хора да се насладят на чувството за запазване на вътрешната си благоприличие, като в същото време не рискуват загуба на препитание, никакъв компромис по отношение на амбициите за кариера, да не говорим за евентуално повече санкции; следователно никога не разкрива никакви признаци на несъгласие или открито показва нещо по-малко от привидно пълна отдаденост на режима и неговата политика.
Мери Фулбрук
Ако не можете да промените много аспекти на работата си, трябва да промените мисленето си - да се научите да преставате да мислите за работата си като за скучна или тъпа; гледане на чашата като наполовина пълна, а не наполовина празна; намиране на положителните страни във вашата ежедневна работа и кариера.
Найджъл Къмбърланд
Мисля, че беше странна грешка да има хора със собствена музикална кариера и да съдят хората, защото когато са твърде критични, това ги засяга. Те не искат да бъдат толкова честни, защото трябва да поддържат външния си вид.
Нийл Патрик Харис
Никога не съм имал кой знае какъв план за кариера и интересните възможности продължават да излизат.
Николас Стърн
Разбирам, че резултатите, които имах в кариерата си или които имам сега, са много добри. И това ми дава увереност, разбира се, но не се чувствам непобедим.
Новак Джокович
Мисля, че ако не се наслаждавате на времето си, на живота си, ако не живеете интензивно и не прекарвате време със семейството си, по един или друг начин това ще се отрази в кариерата ви.
Новак Джокович
През цялата кариера на човек интелигентността и благотворителността са били най-отличителните и най-ценните придобивки на човека.
Олаф Стейпълдън
Предприемачеството е пристрастяване към успеха, а не работа или кариера. Трябва да нахраните пристрастяването и да се презаредите от него, или ще изгорите.
Райън Блеър
Знаеш ли, никой не е казал: "Човече, наистина искам кариерата на този човек". Искам да кажа, всеки от нас трябва сам да се справи.
Райън Рейнолдс
Никой не работи само за пари и е от съществено значение да се докоснете до това, което хората искат от кариерата си и какво могат да предложат.
Рикардо Семлер
Ако погледнете моята кариера, никога не съм отивал в отбор, който е изпълнил потенциала си.
Рууд Гулит
Никога не се чувствам обременен или претоварен от работата си. Хората ти казват да намериш нещо, което обичаш за кариера, и аз го направих. Това ме кара да се чувствам голям късметлия.
Стефан Пастис
Имало е моменти в кариерата ми, когато трябваше да бъда твърда и трябваше да се справя - но обикновено това е, защото човек ме е подценил. Но освен това, не бих казала, че съм корав човек.
Тамара Мелън
Мисля, че съм се научил да балансирам живота и кариерата си.
Тамара Моури
Не живея в кариерата си, аз живея живота си.
Тамара Моури
По време на ранната си кариера всеки ден писах от пет до десет сутринта, преди да отида в офиса си, навик, който остава с мен оттогава.
Уорън Адлър
Не смятам, че трябва да седиш само от едната страна или от другата страна на оградата. Не вярвам, че има лош или добър ход в кариерата. Вярвам в нещата, които ме правят щастлива.
Упи Голдбърг
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща