Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 3
С какво ние жените се отличаваме от мъжете? Мъжете гледат на този свят със своите очи. Те строят кариера, те имат свои любими играчки: автомобил, компютър; също при тях е определено място за жените. Обаче жената на този свят не гледа със своите очи. Тя гледа с очите на мъжете. Целият живот тя се опитва да се докаже на мъжа мислейки: "Аз не съм с нищо по-лоша". А след това се оплаква, че всичко е на нейните рамене.
Ирина Хакамада
Актьорите са несигурна порода. Трудно е, че кариерата ви зависи от мнението на другите хора за това, което правите.
Алиса Милано
Първите шест години от кариерата си получих повече коментари за теглото си, отколкото за пеенето. Така че мисля, че станах толкова самосъзнателен, че започнах да работя по-усилено върху него.
Кени Роджърс
Не знам какво правя през следващите пет минути, а тя е разбрала следващите десет години. Ще се притеснявам да не изляза жив от девети клас. Тогава ще помисля за кариера.
Лори Халсе Андерсен
Има хора, които се появяват по списанията, но аз не знам кои са те. Никога не съм видял какво са направили през своята кариера. Те са получили своята около 10-минутна слава. Истинската кариера, мисля, отнема много дълго време, за да се развива.
Мат Деймън
Никога не съм бил до такава степен във фокуса на интереса, откакто станах "нещо" в един ранен момент от кариерата си. Знам, че съм станал "нещо" и това ми доставя голямо удоволствие.
Мат Деймън
Уважавам хората, които са се отдали и на двете си кариери, като Уил Смит и някои други, но аз просто не знам кога спят.
Вал Килмър
Чистата съвест може и да ти помогне да влезеш в рая, но няма да помогне на кариерата ти.
Марио Варгас Льоса
През цялата си кариера, ако съм направил нещо, то е било да обръщам внимание на всяка нота и на всяка дума, която пея – ако песента значи нещо за мене. Ако не мога да внуша това на слушателите, аз се провалям.
Франк Синатра
Вероятно имам отличителната черта да съм кинозвезда, която по всички закони на логиката би трябвало да не е правила никое от нещата преди това. Липсваше ми опит на всеки един етап от кариерата ми.
Одри Хепбърн
Практиката ми като учен е атеистична. Това ще рече, че когато подхващам един експеримент, предполагам, че нито Бог, нито ангел или дявол няма да се намеси в хода му; и това предположение се оправдава от целия успех, който съм постигнал в професионалната си кариера. Поради което бих бил интелектуално нечестен, ако не бях атеистичен в светските си дела.
Джон Холдейн
Всичко, което имам, моята кариера, успеха ми, семейството ми, го дължа на Америка.
Арнолд Шварценегер
Не напуснах културизма докато не почувствах, че съм стигнал дотам, докъдето можех да стигна. Същото ще бъде и с моята филмова кариера. Когато почувства, че е дошло подходящото време, ще се отдам на обществено служение. Чувствам, че най-голямата почит идва от хората, служещи на вашата страна.
Арнолд Шварценегер
Сега не става въпрос за кариерата ми. Става въпрос само за намиране на страхотна работа и за добро прекарване.
Мелани Грифит
О, кариерата ми. Каква кариера? Над 40 съм.
Мелани Грифит
Съвършено точно, е че на света има актьори, които играят значително по-добре от мен. На тях не им се е отдало да направят кариера. Защо се е случило така? Моят отговор ще ви разочарова: аз не знам:.
Ричард Гиър
Завистта е опасна. Тя ви разрушава и може да убие всяко приятелство и кариера в един миг.
Брус Уилис
Не исках да бъда моден дизайнер и през добрата половина от кариерата ми не ми харесваше. Винаги съм искал да правя други неща.
Вивиан Уестууд
Нужно е да бъдеш пълен идиот, че да напишеш пиян в социалната мрежа някое глупаво съобщение. На утрото се събуждаш и разбираш, че с кариерата ти е свършено.
Джордж Клуни
Всеки е различен и затова не искам да повтарям кариерата на някой друг. Искам да направя моя.
Диего Луна
Загубата на девствеността беше напредък в кариерата ми.
Мадона
Камъкът в кариерите се оказва с различни и различни качества. При едни е мек, при други е среден, при трети е твърд като в кариери за лава. Има и много други видове: например в Кампания червени и черни туфи; в Умбрия, Пиценум и Венеция, бяла туфа, която може да се реже с назъбен трион като дърво.
Витрувий
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
11
Следваща