Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 2
Ако хората не казват, че ти си гей, то значи, твоята кариера не ти се отдава.
Даниел Радклиф
Аз съм писател. Не можех да си позволя да взема 15 месеца почивка от писателската си кариера, за да играя детектив.
Джеймс Елрой
Най-добрият ми епизод в кариерата? Имам много, но аз разграничавам един, когато аз ритнах хулиган.
Ерик Кантона
Всяка успешна кариера започва с провал или нещо подобно.
Клинт Истууд
От своите грешки се учат, а от чуждите правят кариера.
Александър Фюрстенберг
Твоята кариера, ласкателната надежда, че ти все някога ще прославиш своето име, а също и твоето житейско благополучие - всичко това е не само скъпо на моето сърце, всичко това са отдавнашни и дълбоко вкоренили се илюзии. ...Но мога да те уверя, че осъществяването на тези илюзии не би ме направило щастлив. Само ако твоето сърце остане чисто, само ако всеки негов удар остане наистина човешки и никой демоничен гений няма да е в състояние да изгони от сърцето ти най-високите чувства - едва тогава ще намеря своето щастие, с мечтата за което аз живея вече много години. В противен случай най-прекрасната цел на живота ми ще бъде разбита.
Хайнрих Маркс
Анимацията е особено занятие, което добре подхожда на тези, които не умеят нито да рисуват, нито да пишат. Но за сметка на това им позволява да залепят тези два полу-таланта заедно и даже да направят кариера.
Мат Грьонинг
Наслаждавам се повече на по-мрачни сардонични шеги, отколкото на шегите. Прекарах първата здрава част от кариерата си, играейки на всички американски, приятни, средни, приятни хора, така че е забавно да има някои усложнения там.
Нийл Патрик Харис
Повечето учени ще получат сериозна медийна експозиция около два пъти през цялата си кариера. И ще получат това, защото всъщност са направили експеримент, който е бил интересен.
Обри Де Грей
Ето така и започна моята кариера. Във всеки от тези филми... беше снимана от режисьори, които искаха да заявят, че расизмът е неправилен.
Сидни Поатие
През цялата си кариера, в художествена или нехудожествена литература, съм докладвал и писал за хора, които не са като мен.
Том Улф
С течение на времето вие се променяте, научавате нови неща, отношението ви е различно. В момента все още се наслаждавам на ски състезанията толкова много, че би ми било трудно да мисля за прекратяване на кариерата си.
Херман Майер
Когато сте спечелили всичко в кариерата си, какво остава? Защо продължавам?
Херман Майер
Не използвах колежа като стъпка към юридическото училище или друга кариера. Просто исках либерално-художествено образование.
Чарли Тротър
Възможно е, да не това бъдеще, което съм искала. Но мисля, че е възможно да постигнеш успех, както в брака, така и в кариерата, даже ако аз не съм го достигнала. Но и това не е лошо бъдеще. И не се страхувам от него.
Барбара Стануик
Отдавайки се на солова кариера е възможно да изгубя цяло състояние, но парите не са важни.
Бари Гиб
По време на кариерата си се наслаждавах на възобновяване и контекстуализиране на класически герои, които са свързани със съвременната публика.
Дейвид С. Гойър
Кариерата ми е направо луда.
Дейвид Спейд
Именно тази концепция за единството на човешката кариера е може би най-голямото постижение на историческото изследване, тъй като е спечелила място, аналогично на това на естествената наука.
Джеймс Хенри Брестед
Защо трябва да съм в Румъния в името на неизвестна за мен цел. Имаше време, когато водех войници на битка, мислейки, че изпълнявам дълга си на руски патриот. Разбрах обаче, че сме измамени, че хората имат нужда от мир. Старата армия и Съветският съюз не са съвместими, затова моята военна кариера трябваше да приключи. Без угризения на съвестта можех да се върна към любимото си занимание, работата на полето.
Александър Василевски
В моето поколение, с изключение на няколко души, които са се занимавали с банково дело или медицински сестри или нещо подобно, жените от средната класа не са имали кариера. Трябваше да се ожениш и да имаш деца и да си хубава майка. Не сте излизали и не правите нищо. Открих, че съм неспокоен.
Джулия Чайлд
Чувствам, че възходите и паденията са част от кариерата на човек и това напълно зависи от начина, по който ги приема. Можете или да бъдете съборени от негативните неща, или можете да ги приемете по положителен начин и да се поучите от тях.
Дипика Падуконе
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща