Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера" - страница 10
Има актриси, които сами се "създават" и има актриси, които ги "създават" други хора. Тъй като аз се отнасям към първите, искам сама да си изградя своята кариера.
Дженифър Лорънс
Имах много добър живот и много добра кариера. Не съжалявам.
Джийн Уайлдър
Имах късмет, че за своята дълга кариера аз записах няколко песни, с които много хора свързаха своите лични ярки спомени.
Джо Кокър
Ако има нещо, което вярвате, че бихте искали да имате в живота си - например по-пълноценна кариера, партньор в живота или по-голяма финансова свобода - мога да ви кажа, че причината, поради която все още не го имате, е точно тази форма е почти сигурно, че наистина не я оценявате достатъчно.
Джон Демартини
Който не отива в университета като храм на науката, той отива в него като предверие на кариерата.
Дмитрий Иванович Писарев
Да помогнеш на мъжът да направи кариера е кариера сама по себе си. Не можете да се надявате да успеете, ако не се посветите изцяло на нещо.
Дороти Карнеги
Работих много усилено, за да изградя кариера сам. Наскоро навърших 30 години и ми отне много време, за да получа шанса да направя игрален филм и да го направя според моите условия.
Дънкан Джоунс
Назоваването на неща, пробиването на табута и отричането е най-опасната, ужасяваща и решаваща работа. Това трябва да се случи въпреки политическия климат или принуда, въпреки спечелената или загубена кариера, въпреки страха да бъде критикуван, отхвърлен или нехаресван. Вярвам, че свободата започва с назоваването на нещата. Чрез него се съхранява човечеството.
Ева Енслър
Моята кариера започна с театъра, и именно там прекарах младите си години. В качеството си на контрольор на билети, разбира се.
Едуард Нортън
Щастието живее редом: в приятелите, семейството, природата. Кариерата и наградите нямат към него никакво отношение.
Ейми Адамс
Аз добре показвам фокуси. Ако моята кариера се провали, аз винаги бих могла да се преместя в местещ се цирк.
Кара Делевин
Интелигентният начин да изградите литературна кариера е да създадете разпознаваем продукт, след което да създадете надеждно този продукт, така че хората да знаят какво ще получат. Това е интелигентният начин за изграждане на кариера, но не и забавният начин. Може би можете да помислите за това да бъдете по-малко успешни и по-щастливи. Това също е вариант.
Карън Джой Фаулър
Бях доста доволна от развитието на кариерата ми, главно поради огромната свобода, която имах да напиша това, което исках да напиша. Имах много ясна представа за това коя съм като писателка.
Карън Джой Фаулър
Слуховете са почти толкова стари, колкото човешката история, но с възхода на интернет те станаха повсеместни. Всъщност сега сме потънали в тях. Фалшивите слухове са особено обезпокоителни; те нанасят реални щети на индивиди и институции и често се съпротивляват на корекцията. Те могат да застрашат кариерата, политиките, държавните служители и понякога дори самата демокрация.
Кас Сънстейн
Стигането до тази точка не винаги е било лесно; отне ми години, за да се науча наистина да заглушавам ума си. Но докато се движите през кариерата и живота си, ще трябва да научите, че ако не сте това, което правите, тогава това, което правите, няма работа да ви забавлява през нощта.
Кели Кътроун
Моята преводаческа работа беше доста отделена от моята художествена литература, тъй като всъщност това беше случаен страничен проект, който се превърна в отделна и паралелна кариера.
Кен Лиу
Кариерата ми се основава на откритост и честност.
Ким Кардашиян
В живота си и в кариерата си, независимо дали сме наясно с това или не, ние постоянно се движим по пътя, като решаваме между нашите обмислени стратегии и неочакваните алтернативи, които се появяват.
Клейтън Кристенсен
Когато са изчерпани всички сили в борбата с равен, можеш да победиш само заради това, че отиваш на бой не заради парите, славата и кариерата, а заради самата радост на боя, без който не можеш да живееш.
Леонид Енгибаров
Физически жените имат някои предизвикателства в кухнята, като вдигане на тежки тенджери върху и от печката. Научавате се да се адаптирате; научаваш се да намираш начин. Но най-голямото предизвикателство за жените в тази индустрия е как да балансират семейство с такава взискателна кариера.
Лидия Матичио Бастианич
Започнах да се отнасям към кариерата си като към гаранция, ако нещата станат трудни и нещата не вървят, няма да мисля, че имам план Б, който е висше училище, или план В, който е офис работа. Просто ще имам план А, план А 2.0, план А 3.0 и това е, което ще направя. Защото развлеченията и YouTube винаги ще бъдат моят план А.
Лили Сингх
Ако искате да направите YouTube своята кариера, трябва да приемете, че това също е бизнес. Знам, че всички казват: "Това е моята страст, това е моето хоби." И това е добре; подкрепям това. Но ако искате да го превърнете в кариера, това има бизнес страна.
Лили Сингх
Предишна
1
...
8
9
10
(Текуща)
11
Следваща