Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера"
Всяка книга е цитат; всяка къща е цитат от всички гори, мини и кариери; и всеки човек е цитат от всичките си предци.
Ралф Уолдо Емерсън
Изпуснал съм над 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях.
Майкъл Джордан
Кариера е твърде помпозна дума. Това е работа и аз винаги съм се чувствала превилегирована за това, че на мен още ми плащат за това, което обичам да правя.
Барбара Стануик
Въпреки че тогава не бях наясно с това, опитът да израсна по време на Голямата депресия трябваше да окаже дълбоко влияние върху интелектуалната ми и професионална кариера.
Лорънс Клайн
Има много начини да направиш кариера, но най-сигурният от тях е да се родиш в подходящо семейство.
Доналд Тръмп
Ти не можеш да дефилираш до края на живота си, понеже е важно това, с което разнообразяваш своята кариера.
Тайра Бенкс
По протежението на цялата ми кариера, аз убивах персонажи; дали е възможно аз да съм само кръвожадно копеле, не знам, но когато мой персонаж е в опасност, аз искам да се боя обръщайки страницата, а за това е нужно да показвам в самото начало, че играя сериозно.
Джордж Р. Р. Мартин
Доброто възпитание има и своите минуси, особено когато става дума за кариера в театралния свят.
Марлене Дитрих
Искам да чуя за мъж, който търси съвет как да съчета брака с кариерата.
Глория Стейнем
Защо мислите, че на 67 години ще започна кариера като диктатор?
Шарл дьо Гол
Без смелост един изключителен командир е немислим... Смятаме, че това е първото условие за пълководската кариера.
Карл фон Клаузевиц
Всички тези меки видове [камък] имат предимството, че могат лесно да се обработват веднага след като бъдат взети от кариерите. Под прикритие те играят ролята си добре; но в открити и открити ситуации скрежът и мръсотията ги карат да се разпадат и те се разпадат на парчета. И на морския бряг солта ги разяжда и разтваря, нито пък понасят голяма жега.
Витрувий
Когато мисля за кариерата си, моите успехи са изградени върху учене от провалите.
Сатя Надела
Жените са по-умни от мъжете. Мъжът мисли за бъдещата си кариера, а жената - за децата, което означава, в коя страна ще живеят, какво ще се случи с тази страна.
Станислав Говорухин
Дори сега мога да кажа, че бих искал да завърша кариерата си тук и след това да остана в играта.
Стивън Джерард
Всички като че ли се справяха добре, освен мен и моята кариера. А акцентът ми не ми помагаше.
Деси Арнас
Но това, което истински конските момичета откриват в крайна сметка, е, че гаджета, съпрузи, деца и кариера са заместителите на конете.
Джейн Смайли
Не съм решил да стана офицер, за да започна военна кариера. Все още исках да бъда агроном и да работя в някое отдалечено кътче на Русия след войната. Не можех да предположа, че страната ми ще се промени, а аз ще го направя.
Александър Василевски
Свързвам моята филмова кариера повече с това да бъда нещастен и изплашен, да бъда постоянно на прицел, отколкото с нещо приятно.
Франсис Форд Копола
Имах добра политическа кариера, а сега имам добра бизнес кариера. Не съм постигнал най-големите успехи, но се справям много добре.
Дан Куейл
Кариерата на писател е сравнима с тази на жена с леко поведение. Пишете първо за удоволствие, по-късно за удоволствие на другите и накрая за пари.
Марсел Ашар
След заснемането аз исках да приключа с актьорската кариера. Бях на такъв етап от живота си, когато бях получила всичко, което ми е нужно за щастието, но се чувствах опустошена. Като актриса тогава бях дала всичко, което мога да предложа.
Анджелина Джоли
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
11
Следваща