Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поема" - страница 7
Ако законът бъде оставен настрана, хуманистичната аморална етика на любовта поема връх. И тогава имате пълен хуманизъм. Единственото съображение става човешкото същество и това е, което се случи с теолозите.
Раусас Дж. Ръшдуни
Както при всяко пътуване, Пътят има край, макар че не трябва да си го представяме като прав път, водещ до определена цел, а по-скоро като величествена планина, чийто връх крие присъствието на Бог. Има, разбира се, много пътеки към върха - някои по-добри от други. Но тъй като всеки път в крайна сметка води до една и съща крайна цел, няма значение кой път ще поемете.
Реза Аслан
Тежестта, която пое, й помогна да избегне собствената си болка и паника. Той едновременно я потискаше и облекчаваше страданията й.
Робин Норууд
Всичко започва с това, да поемеш отговорността за своето минало, настояще и бъдеще.
Робърт Нютън Антъни
Поемете ангажимент да се забавлявате. Вижте най-добрите си приятели и отделете време за своите хобита и страсти.
Робърт Холдън
Просто има толкова много наранявания, разочарования и потисничество, които човек може да поеме... Линията между разума и лудостта става все по-тънка.
Роза Паркс
Трябва да имаме силен президент. Достатъчно силен, за да устои на изкушението да поеме властта, какъвто не би трябвало да има президент.
Рон Пол
Чувството колко много те обичам, почти ме удави - сякаш не можех да си поема дъх.
Роуан Колман
Похвалата и насърчаването са много близки до натискане и когато го правите, отново се опитвате да поемете контрол над живота му. Помислете защо възхвалявате нещо, което той е направил. Дали за да му помогне да повиши самочувствието си? Това е манипулация. Така ли ще продължи каквото и да е поведение, което хвалите? Това е манипулация. За да разбере колко се гордеете с него? Това може да бъде бреме за него. Нека развие собствената си гордост от собствените си постижения.
Робин Норууд
Скъпи мой приятелю, осмели се да поемеш вятъра в лицето си за Христос.
Самюел Ръдърфорд
Нека всеки поеме по пътя според своите способности, разбиране и темперамент. Неговият истински гуру ще го срещне по този път.
Свами Шивананда
През целия си живот виждах как насилието, създадено от баща ми, се върна в семейството ми и си мислех, че само ще влоша нещата за майка ми и сестра ми, ако поискам да отмъстя на баща си. Трябваше да се осмеля да поема по пътя на мира.
Пабло Ескобар
Ние носим в себе си посоката, в която ще поеме животът ни. В нас изгарят вечните, съдбоносни звезди.
Антал Серб
Жертвата не поема отговорност. Това е основната й характеристика.
Сергей Смирнов
...трябва да има някой, който е готов да го направи, който е готов да поеме всички рискове, които се изискват. Не мисля, че може да се направи само с пари. Лицето трябва да бъде посветено на задачата. Трябва да има някаква друга мотивация.
Сесар Чавес
Поемата има тайни, за които поетът не знае нищо.
Стенли Кюниц
Трябва да внимавате да не лишите поемата от нейния див произход.
Стенли Кюниц
Професионалистът се заема с проекта, който ще го накара да се разтегне. Той поема задачата, която ще го отведе в неизследвани води, ще го принуди да изследва несъзнателни части от себе си. Страхува ли се? По дяволите да. Той е вкаменен.
Стивън Пресфийлд
Да пораснеш означава да поемеш част от вината за грешките, които правиш.
Сузана Фортес
Ако изчакате да видите колко пари ви остават в края на месеца, за да спестявате, отговорът може да е нула. Така че, настройте автоматичен месечен превод от вашата чекова към спестовна сметка. След като поемете този ангажимент, ще бъдете принудени да намалите разходите, за да свържете двата края.
Сузи Орман
Ако сте достатъчно мъж, за да чукате някого, бъдете достатъчно мъж, за да поемете отговорност за резултатите.
Сюзън Еноч
Когато изнасям речи в колежа, аз не разказвам истории, аз говоря за това какво е да изживееш мечтите си и да поемеш по пътя, по който се пътува по-малко.
Такър Макс
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
11
Следваща