Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Поема" - страница 4
Живея в настоящето, защото бъдещето винаги е случайно. Когато става въпрос да бъда с теб, готов съм да поема риска.
Синда Уилямс Чайма
Поезията е враг на поемата.
Стенли Кюниц
Единственият начин да поемете завинаги контрола върху финансовия си живот е да копаете дълбоко и да коригирате коренния проблем.
Сузи Орман
Природата съставя някои от най-милите си поеми за микроскопа и телескопа.
Теодор Розак
Трябва да спрете да се възприемате като жертва, да поемете контрол и отговорност.
Трини Уудол
Демотивирането - независимо дали е дефинирано като липса на самоувереност, апатия, страх или неспособност да поеме отговорност за собствения си живот - е може би най-непризнатият проблем в Африка днес.
Уангари Маатаи
Ако искате да направите нещо необикновено, винаги има включен риск. Винаги съм бил готов да поема този риск.
Феликс Баумгартнер
Дълго време се смяташе, че войната се води от армии, които не могат да се идентифицират със самата нация. Професионалните войници поеха задачата да защитават националните интереси и се разбра, че войната засяга само тях; самата страна продължи да живее и работи.
Фердинан Бюисон
Благодатта е безплатна само защото самият даващ е поел цената.
Филип Янси
Според будизма всеки човек е Буда, който е забравил първоначалната си същност. Ако ние в разглезения Запад, израснали с толкова много предимства, не можем да претендираме за собственото си здраве и агенцията си, предпочитайки да се възприемаме като безпомощни жертви, тогава кой би го направил? Кой би поел отговорността за света?
Даниел Пинчбек
В бъдеще, когато Майкрософт остави недостатък в сигурността в кода си, това няма да означава, че някой хаква компютъра ви. Това ще означава, че някой поема контрола над вашия слуга робот и той стои на вратата на спалнята ви, като точи нож и ви наблюдава как спите.
Даниел Х. Уилсън
За съжаление, освен ако не сме фокусирани върху изграждането на нашата смелост, която ни дава самочувствие и всичко, от което се нуждаем, за да направим квантова промяна в живота си, гласът на страха винаги ще поеме водещата роля в съзнанието ни.
Деби Форд
Ако не могат да се правят пари за отчитане и писане на статии, тогава професионалистите просто не могат да го правят повече. Освен ако не приемем позицията, че аматьорската блогосфера е наистина способна да поеме ролята, която играят "Ню Йорк Таймс" и CNN, тогава имаме нужда от решения за плащане на съдържание.
Дъглас Рушкоф
Китайската майка не е хеликоптерна майка. Никога не бих им направил домашното. Всичко е свързано с: Поемете отговорност, не обвинявайте другите. Бъдете самостоятелни. Никога не обвинявайте учителя.
Ейми Чуа
Доверявам се на онлайн банкирането. Знаеш ли защо? Защото, ако някой проникне в акаунта ми и измами компанията ми за кредитна карта или онлайн банковата ми сметка, познайте кой поема загубата? Банката, не аз.
Кевин Митник
Бях от бедно еврейско семейство в Южен Бронкс. Баща ми беше водопроводчик, но когато бях на 16, той се разболя и аз трябваше да го поема. Да си водопроводчик в Южен Бронкс не беше забавно.
Ленард Съскинд
...Този, който поема високи задължения, трябва да бъде последователен...
Хайнрих Маркс
Мисля, че ще поема отговорността да покажа на света една напълно различна латино жена.
Ева Мендес
Където и да сте, бъдете там напълно. Ако намерите вашето "тук и сега" нетърпимо и то ви кара да сте нещастни, имате три възможности: премахнете себе си от ситуацията, променете я, или я приемете напълно. Ако искате да поемете отговорност за живота си, трябва да изберете един от тези три варианта и трябва да изберете сега. Тогава приемете последствията.
Екхарт Тол
Виждаме колко много евроатлантически страни всъщност поеха по пътя на изоставяне на своите корени, включително християнските ценности, които са в основата на западната цивилизация. Отричат се моралните принципи и всякаква традиционна идентичност – национална, културна, религиозна и дори правна. Провежда се политика, която поставя на едно ниво голямото семейство и еднополовото партньорство, вярата в Бог и вярата в Сатаната.
Владимир Путин
Поеми риска и загуби. Непоемайки риск, ти вече си загубил.
Сьорен Киркегор
Благодарение на свободата във взимането на решенията - верни ли грешни, благодарение на свободата да действаш - правилно или неправилно, човек става самостоятелен. Така той сам поема върху себе си отговорност за своите постъпки и за последствията от своите решения.
Макс Люшер
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
11
Следваща