Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предизвикателство" - страница 8
За мен основното обучение по SEAL беше цял живот на предизвикателства, натъпкани в шест месеца.
Уилям Х. Макрейвън
Не съм пристрастен към адреналина. За мен никога не е било тръпка. Аз съм просто човек, който обича предизвикателствата.
Феликс Баумгартнер
Обичам предизвикателствата и опитът да стана първият човек, преодолял скоростта на звука при свободно падане, е предизвикателство като никое друго.
Феликс Баумгартнер
Ако не продължа да тествам границите си, зоната ми на комфорт се свива назад. Предизвикателствата, които изглеждаха удобни една година, отнеха смелост, за да постигнат следващата. Не искам отново да влизам в това положение, така че напред и навън.
Филипа Пери
Два мозъка са по-добри от един. Вие сте два пъти по-голям от капацитета на мозъка и имате два набора от опит и гени, за да се изправите с всяко предизвикателство.
Филипа Пери
Предупреждението служи като предизвикателство за автономността на детето.
Хаим Гинът
Мисля, че сме в момент от нашата история, където почти всички големи, големи предизвикателства, пред които е изправена човешката раса, са тези, които изискват научно решение: изменението на климата; достъп до чиста вода; пренаселеност; пластмасови отпадъци.
Хана Фрай
В дългосрочни взаимоотношения... ние сме призовани да се ориентираме в този деликатен баланс между отделност и свързаност... ние се изправяме пред предизвикателството да поддържаме и двете - без да губим нито едното.
Хариет Лернер
Едно от предизвикателствата да си продавач в магазин е повторението. Повторението, което е най-тежкото работно състояние, което човек може да издържи, причинява внезапната смърт на здравия ум. Чиновникът, произнесъл едни и същи изречения две хиляди пъти с едни и същи изражения на лицето, вече не го чува какво говори. Той се съсредоточава върху други проблеми, опитвайки се да отгатне колко скитници има клиентът му в банковата си сметка или цвета на мацката до него. Служителят, който не го чува, разбира в коя част от речта му е по изражението на лицето на събеседника.
Хакан Гюндай
Предизвикайте ограниченията си за чистата радост от предизвикателството.
Чин-Нин Чу
Когато се сблъскаме с неочаквано предизвикателство на заплаха, единственият начин да се спасим е да се държим здраво за хората около нас и да не ги пускаме.
Шон Акор
Тенисът винаги е бил голямо предизвикателство за мен и да мога да играя такъв тенис - е, само тенисът може да предизвика тези чувства за мен.
Щефи Граф
Аз много щателно избирам ролите си. На мен ми е нужно, филмът да ме принуди да приема предизвикателството.
Арън Тейлър-Джонсън
Позитивната психология е неразделна част от психологията. Да бъдеш човек включва както възходи, така и спадове, възможности и предизвикателства. Позитивната психология отделя малко повече внимание на възходите и възможностите, докато традиционната психология - поне в исторически план - е обръщала повече внимание на спадовете.
Барбара Фредриксън
Активизмът ми не произтичаше от черен... Расовата несправедливост, която присъстваше в тази страна през младостта ми, беше предизвикателство за вярата ми в единството на човешкото семейство.
Баярд Ръстин
Обичам предизвикателството.
Блейк Лайвли
Работата на програмист е сходна с работата на писател; и в двата случая предизвикателството е да предадете съобщението си на читателя.
Брус Екел
Съседите са най-голямото предизвикателство. Много по-голямо от собственото ви семейство.
Владимир Каминер
Дали една държава всъщност е свободна, не се определя от това колко добре са възнаградени нейните медийни елити, утвърждаващи конвенциите, и колко игнорирани са нейните пасивни граждани, а от това как тя се отнася към своите дисиденти, тези, които представляват автентични предизвикателства пред това, което правителството прави.
Глен Грийнуолд
Разрешаването на климатичната криза е най-голямото и сложно предизвикателство, пред което хомо сапиенс някога е бил изправен. Основното решение обаче е толкова просто, че дори малко дете може да го разбере. Трябва да спрем нашите емисии на парникови газове.
Грета Тунберг
Едно от основните предизвикателства в рамките на щастието е самотата. Колкото повече научавах за щастието, толкова повече вярвах, че самотата е ужасно, често срещано и важно препятствие за разглеждане.
Гретхен Рубин
- Какво е чувството да работите с психично болни пациенти? Джо попита Сара. - Това е работа, и награда, и предизвикателство, и победа.
Дайан Чембърлейн
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
12
Следваща