Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предизвикателство" - страница 4
Дори несправедливостта има своите добри страни. Дава ми предизвикателството да бъда толкова щастлив, колкото мога в един несправедлив свят.
Албърт Елис
Вярвам, че тук, в Южна Африка, с всичките си различия в цветовете и расите; ще покажем на света нов модел за демокрация. За нас е предизвикателство да дадем нов пример за всички. Нека не страним от тази задача.
Албърт Лутули
Всички ние идваме на тази планета като духовни същества, предназначени да преживеят различни предизвикателства и ситуации, за да растат и да се развиват духовно.
Джеймс Ван Прааг
Предизвикателството за капитализма е, че нещата, които пораждат доверие, създават и среда за измами.
Джеймс Суровецки
Обичам предизвикателството да имам аудитория знаеща какво мисля, без да се налага да казвам на аудиторията какво си мисля.
Джефри Дийн Морган
За всяка млада демокрация най-трудната, но важна стъпка е погребването на наследството от тиранията и създаването на икономика и правителство и институции, които спазват върховенството на закона. Всяка страна е изправена пред предизвикателства пред върховенството на закона, включително и моята.
Джо Байдън
Когато повярваш, невъзможното става възможно. Това, в което вярвате, ще се превърне в истината. Вашият оптимизъм днес ще определи нивото ви на успех утре. Не гледайте на предизвикателствата си; погледнете нагоре и погледнете в бъдещето. Не се фокусирайте върху обстоятелствата си. Фокусирайте се върху правилните вярвания, които ще ви помогнат да изградите своя успех.
Джон Гордън
Никое предизвикателство не може да ви спре, ако имате смелостта да продължите да се движите напред в лицето на най-големите си страхове и най-големи предизвикателства. Бъдете смели.
Джон Гордън
Проектирането и разработването на нещо важно е невероятно предизвикателство.
Джони Айв
Концепцията за фино взаимосвързан свят, шепнещо езерце, в което и чрез което сме тясно свързани помежду си и с Вселената, асимилирани от нашия интелект и приети от сърцата ни, е част от универсалния човешки отговор на предизвикателството сега сме изправени.
Ервин Ласло
Душата винаги знае какво да направи, за да се излекува. Предизвикателството е да заглуши ума.
Каролайн Мис
Бях пристрастен към хакерството, повече заради интелектуалното предизвикателство, любопитството, съблазняването на приключенията; не за кражба, причиняване на щети или писане на компютърни вируси.
Кевин Митник
Дълго време синът ни беше малко момче с аутизъм, което беше определен вид предизвикателство. Сега, когато той е тийнейджър с аутизъм - и тийнейджър, който забелязва момичета - изобщо сме изправени пред нещо друго.
Клер Лазебник
Аз съм от онези хора, които обичат трудни задачи. Целият ми живот търси нови предизвикателства.
Кристиано Роналдо
Най-важното е отдаването в работата. Всеки ден се превръща в ново предизвикателство. И колкото и да сте талантливи, без дисциплина няма значение.
Кристиано Роналдо
Вървете напред, знаейки, че сте по-големи от предизвикателствата на вашето време.
Леон Панета
Напомня ни, че величието се крие дори в най-малките моменти, в най-смирените сърца и всеки от нас ще бъде призован към величие. Дали ще се изправим да го посрещнем или ще го оставим да се изплъзне е предизвикателството, поставено пред всички нас.
Либа Брей
Мъжките любовни вериги получават допълнителен удар, когато нивата на стрес са високи. След интензивно физическо предизвикателство, например, мъжете ще се свържат бързо и сексуално с първата желаеща жена, върху която погледнат. За разлика от това жените ще отхвърлят напредъка или проявите на привързаност и желание, когато са подложени на стрес. Причината може да е, че хормонът на стреса кортизол блокира действието на окситоцин в женския мозък, рязко спирайки желанието на жената за секс и физическо докосване.
Луан Бризендайн
Надявам се, че през идните години всички ще могат да се гордеят с това как са отговорили на това предизвикателство. И тези, които идват след нас, ще кажат, че британците от това поколение са били толкова силни, колкото всички останали. Че атрибутите на самодисциплина, на тиха добронамерена решителност и на съчувствие все още характеризират тази страна. Гордостта от това кои сме ние не е част от нашето минало, тя определя нашето настояще и нашето бъдеще.
Елизабет II
Някои роли са по-голямо предизвикателство от други, но досега не съм се сблъсквал с такава, с която да не мога да се справя.
Уесли Снайпс
Страната в крайна сметка, не е нещо, което строите, както фараоните са строили пирамидите, а после да го оставите да си стои, за да хвърлите предизвикателство към вечността. Страната е нещо, което се изгражда всеки ден от определени основни общи ценности.
Пиер Елиът Трюдо
Стотици проучвания показват, че положителните любовни връзки с другите ни предпазват от стрес и ни помагат да се справим по-добре с житейските предизвикателства и травми.
Сюзън Джонсън
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
12
Следваща