Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предизвикателство" - страница 3
Когато се обадите на някого и го помолите да направи нещо, което никога досега не е правил, в различни среди мисля, че те биха били склонни да отминат, защото се страхуват от риска. Но творческите хора, които населяват театралния свят, обичат предизвикателството на новите неща.
Нийл Патрик Харис
Адаптирането е жизненоважна част от отговора на предизвикателството на изменението на климата.
Николас Стърн
Да създадем нов бизнес, който прави пари и което е по-важно, дава работа на други и по-важно, дава продукт на клиент, който подобрява живота им, е нашето най-голямо предизвикателство, нашата най-голяма възможност и най-големият подарък, много по-голям от всеки друг благотворителност, която можем да дадем на нашите ближни.
Пол Зейн Пилзър
Включването на разходката в натоварения живот може да бъде предизвикателство, затова предлагам да ходите по-скоро с шофиране до работа или да изпълнявате поръчки толкова често, колкото можете - с други думи, мислете за ходене като за алтернативен транспорт.
Андрю Уейл
Предизвикателството е това, което го правеше вълнуващо. Не искате да правите нещо, което е твърде лесно или че знаете, че можете да се отдръпнете, иначе наистина не си струва да правите.
Робърт Родригес
Самурайските филми, като уестърни, не трябва да са познати жанрови истории. Те могат да се разширят, за да съдържат истории за етични предизвикателства и човешка трагедия.
Роджър Ебърт
Приемах предизвикателства с големия риск всичко да се обърка. Но това ми харесва и предпочитам да правя това, отколкото да съм в безопасност през цялото време.
Рууд Гулит
Това, което винаги е предизвикателство за мен, е, че моят испански не е нивото на моя английски. Нито пък чета на испански така, както чета на английски.
Сандра Сиснерос
Може би най-голямото предизвикателство беше да се опитвам да запазя времето си за себе си и личния си живот личен, за да върша работата си. Всичко, което е най-мое, сега принадлежи на всички.
Сандра Сиснерос
Мисля, че всеки по света знае, че в оръжейния склад на Англия има инструменти, за да се представи добре на световно първенство. Предизвикателството е да излезеш там и да го докажеш.
Стивън Джерард
Свикнал съм да адаптирам романите си за игрален филм - може да бъде предизвикателство да изрежеш и компресираш три или четиристотин страници в два часа драматично действие.
Том Перота
Говорих на TED Global 2010 за начините, по които видеоигрите ангажират мозъка, и по-специално за идеята за структурите на възнагражденията: как дадено предизвикателство или задача може да бъде разбита и представена така, че да бъде възможно най-ангажираща.
Том Чатфийлд
Ако не използваме капацитета на мозъка си за предизвикателство, ми се струва, че атрофира като неизползван мускул.
Филипа Пери
Предизвикателството в работата в политиката, особено ако работите за политическа партия, е, че всеки е пратеник.
Франк Лунц
Когато аз се страхувам от нещо - аз се хвърлям в това предизвикателство. Да живееш в страх е просто глупаво.
Антъни Хопкинс
Ние няма да се отървем от цифровите медии - нито трябва да искаме - и затова нашето предизвикателство е да използваме медиите, за да определяме истината, вместо да оставим медиите да замъгляват въпросите.
Хауърд Гарднър
И двата пола харесват упражненията и предизвикателствата на спорта, но за мъжете това е и основно демонстративно поведение за впечатляване и спечелване на половинка.
Хелън Фишер
Истинското предизвикателство при изработването на стратегия се крие в откриването на фини прекъсвания, които могат да подкопаят бизнеса в бъдеще. И за това няма техника, няма програма, а само остър ум в контакт със ситуацията.
Хенри Минцбърг
Мисля, че най-голямото предизвикателство между дете и родител е комуникацията.
Шон Кови
Когато сме в състояние да приемаме предизвикателствата на живота като коани, а не като проблеми, те стават интересни и вълнуващи, а не тежки и потискащи.
Бренда Шошана
Приемете всяко предизвикателство в живота си като възможност за самотрансформация.
Бърни С. Сийгъл
Устойчивостта не може да бъде като някаква морална жертва или политическа дилема или благотворителна кауза. Това трябва да бъде предизвикателство за дизайна.
Бярке Ингелс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
12
Следваща