Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Предизвикателство" - страница 10
Предприемачите са по-склонни да успеят, ако могат да присъстват, докато представят идеите си. Става въпрос за поддържане на присъствие по време на големи предизвикателства - моменти с много високи залози с някакъв компонент на социалната преценка. Всеки ги има, независимо дали са предприемачи или не.
Ейми Къди
Някои големи актриси ми казаха нещо, което ме вдъхнови. Според някои най-голямото предизвикателство за жената актриса е да е сигурна, че никой не е напълно отегчен. Други ми казаха да правя каквото искам – прави каквото и да е.
Елизабет Банкс
Бежанската криза е предизвикателство за цяла Европа, а Европа - много честно е да се каже, че не е само въпрос на сигурност. Това е и икономически въпрос.
Еманюел Макрон
Предизвикателството е да отворим нова страница в нашия политически живот и да предприемем действия, така че всеки да може да намери своето място във Франция и в Европа.
Еманюел Макрон
Присъствието на демона пречи на чакрата да върши работата си, но това предизвикателство също ни принуждава да повишим осведомеността за тази работа, така че в крайна сметка можем да се справим по-добре.
Енодиа Джудит
Знайте, че има много предизвикателства, но признайте, че те си заслужават крайната цел.
Ернесто Ортиз
В същото време еротизмът в дома изисква активна ангажираност и умишлено намерение. Това е непрекъсната съпротива срещу посланието, че бракът е сериозен, повече работа, отколкото игра; и тази страст е за тийнейджъри и незрели. Трябва да разопаковаме амбивалентността си относно удоволствието и да предизвикаме нашия всеобхватен дискомфорт със сексуалността, особено в контекста на семейството. Оплакването от сексуална скука е лесно и конвенционално. Подхранването на еротизма в дома е акт на открито предизвикателство.
Естер Перел
Искам да ангажирам хората в честен, просветен и провокативен разговор за естеството на еротичното желание и тънкостите на интимността и сексуалността. Целта на моята игра е да внеса безпристрастно, мултикултурно разбиране за предизвикателствата и избора на съвременните взаимоотношения.
Естер Перел
Създаването на луксозна кухня е като да играете спорт. Винаги конкурентен. Винаги предизвикателство. И ако се забавите малко, вече не можете да се върнете на най-високото ниво.
Жоел Робушон
Баща ми научи братята и сестрите ми и важността на положителните ценности и силния етичен компас. Той ни показа как да бъдем устойчиви, как да се справяме с предизвикателствата и как да се стремим към върхови постижения във всичко, което правим. Той ни научи, че няма нищо, което да не можем да постигнем, ако се оженим за визия и страст с трайна работна етика.
Иванка Тръмп
Песимистите са токсични. Обичам оптимистите - и под това нямам предвид хората, които не са в състояние да видят предизвикателства. Оптимистите са ориентирани към решения.
Иванка Тръмп
Обикновеният човек може да погледне някого в обществения живот и да каже, че има всичко, но може да се бори. Или може би си мислите, че друг човек има по-очевидни предизвикателства, но тя е дълбоко благодарна за живота си. Не мисля, че някой може да прецени какво означава всичко това за някой друг.
Иванка Тръмп
Евангелието от Юда е вид протестна литература. Това е предизвикателство за лидерите на църквата.
Илейн Пейджълс
Вашата идентичност, самочувствие и осъзнаване на вашето его полагат основата за живота ви. Начинът, по който се държите с другите и дали имате силата да си проправите път, без да е необходимо да поискате разрешение от друг, зависи от това колко добре ще успеете в многото предизвикателства, които събуждат нуждата ви да поемете отговорността за това, което сте.
Каролайн Мис
Много хора се фокусират върху изменението на климата като определящо предизвикателство на нашето време. Много хора смятат, че това не е проблем, поне в Съединените щати.
Кас Сънстейн
Защитата на себе си е голямо предизвикателство във враждебната среда на Интернет. Представете си глобална среда, в която безскрупулен човек от другия край на планетата може да изследва вашия компютър за слабости и да ги използва, за да получи достъп до най-чувствителните ви тайни.
Кевин Митник
Откъсвайки се от познатото и очакваното, ще бъдете принудени и привилегировани да се изправите пред по-големи предизвикателства, да научите по-трудни уроци и наистина да опознаете себе си.
Кели Кътроун
Една нова реалност е глобалната взаимосвързаност и фактът, че всички предизвикателства трябва да се решават въз основа на "обединение". По този начин най-важният фактор за приемане на новата реалност и изправяне пред нейните възможности и рискове е готовността ни да разработим споделени норми на всички нива.
Клаус Шваб
Няма по-голямо предизвикателство и няма по-голяма чест от това да бъдеш на обществена служба.
Кондолиза Райс
Промяната е досадна идея. За много хора най-голямото предизвикателство при промяната на хранителните им навици не са парите, времето или образованието; това преструктурира връзката им между храната и любовта.
Крис Кар
Животът ми винаги е бил предизвикателство. Аз съм човек с характера на победител и винаги ще остана, независимо къде играя, искам да спечеля.
Кристиано Роналдо
Част от предизвикателството пред лидерството е, че то е много водено от инстинкт в повечето случаи - и още по-лошо, всеки си мисли, че е наистина добър в това. Реалността е, че много малко хора са такива.
Ласло Бок
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
12
Следваща