Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Урок" - страница 8
Най-големият урок, който ни преподават ръкописите на Леонардо, е, че в тях всичко се поставя под съмнение, изследва, изучава в съответствие с принципите, залегнали в основата на изучаваното.
Чарлс Никъл
Всяко научно произведение, достатъчно голямо, за да бъде добре запомнено в продължение на няколко поколения, дава известно пример за дефектното състояние на изкуството на разсъжденията от времето, когато е писано; и всяка главна стъпка в науката беше урок по логика.
Чарлс Пърс
Ще ви бъдат представени уроци: Вие сте записани в неформално училище на пълен работен ден, наречено "живот". Всеки ден в това училище ще имате възможност да учите уроци. Може да харесвате уроците или да ги мразите, но сте ги проектирали като част от вашата учебна програма.
Чери Картър-Скот
10 правила за това да бъдеш човек: Правило №1 – Ще получиш тяло. Правило №2 - Ще ви бъдат представени уроци. Правило №3 - Няма грешки, има само уроци. Правило №4 - Урокът се повтаря, докато не бъде научен. Правило №5 - Ученето не свършва. Правило №6 - "Там" не е по-добре от "тук". Правило №7 - Другите са само огледала на вас. Правило №8 - Какво ще направите от живота си зависи от вас. Правило №9 - Вашите отговори се крият вътре във вас. Правило №10 - Ще забравите всичко това при раждането.
Чери Картър-Скот
Помнете, че няма грешки, има само уроци. Обичайте себе си, доверете се на избора си и всичко е възможно.
Чери Картър-Скот
В живота няма грешки - има само уроци. Уроци, които трябва да се научат и научават отново, докато вече не са уроци.
Чери Картър-Скот
Уроците ще ви се повтарят под различни форми, докато не ги научите. Когато ги научите, можете да продължите към следващия урок.
Чери Картър-Скот
Рано или късно Вселената обикновено дава уроци по смирение на онези, които се нуждаят най-много от него.
Чери Картър-Скот
Няма такава част, която да не съдържа уроци. Ако си жив, има уроци, които да научиш.
Чери Картър-Скот
Чрез нежното ръководство на ученията от Великите духовни учители от различни религии и постоянното управление от Закона на кармата, което се проявява като болезнени и приятни преживявания, душата неизбежно научава уроците, придобива вътрешна сила и духовно се развива, докато постигне просветление, единство с Висшата Душа, единство с Божествената искра и по-голямо единство с Бога.
Мастър Чоа Кок Сюи
Лошото е, че урокът беше дошъл твърде късно за двамата.
Шерил Удс
Болестта е резултат от дисбаланс. Дисбалансът е резултат от забравянето кой си. Забравяйки кой си, ти създава мисли и действия, които водят до нездравословен начин на живот и в крайна сметка до болест... По този начин болестта може да се разбере като урок, който си си дал, за да ти помогне да запомниш кой си.
Барбара Ан Бренън
Приемайте периоди на страдание с благодарност, знаейки, че страданието може да ви научи на много важни уроци.
Барбара Ан Кипфър
Урок номер две. Успокой се. Престани да трепериш и нервничиш. Всичко, което става с нас се случва именно тогава, когато е нужно.
Бернар Вербер
Аз не извличам житейски уроци. Не винаги ми се получава дори да се уча от собственият опит.
Бил Наи
Ходя на уроци по изкуство от малък и винаги съм рисувал. Мисля в картини.
Брайън Селзник
Раните правят по-добри уроци от лекциите.
Брайън Хърбърт
30-те години ни дадоха ясен урок: Агресивното поведение, ако му бъде позволено да расте неконтролирано и неоспорено, в крайна сметка води до война. Тази нация се противопоставя на войната. Ние също сме верни на думата си. Следователно нашата непоколебима цел трябва да бъде да предотвратим използването на тези ракети срещу тази или която и да е друга държава и да осигурим тяхното изтегляне или елиминиране от Западното полукълбо.
Бил О'Райли
Уроците са добри, но вътре в нас има много неща, които могат да бъдат извадени.
Виктор Утън
Никога не съм имал учител и никога не съм имал уроци, освен самата природа.
Уим Хоф
Вярвам в теб и мисля, че си научил единствения урок, на който исках да те науча: живей така, че всеки ден да оставя щастливи спомени в душата ти. В края на живота щастието е единственото нещо, което вземате със себе си. Обичам те с цялото си сърце.
Виржини Грималди
Злите езици твърдят, че Русия изобщо няма история, защото историята на една държава трябва да се използва като урок от нейните жители.
Владимир Каминер
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
12
Следваща