Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Урок" - страница 6
Харесва ли ви или не, аз вече научавах, че в най-лошото и най-тъмното време ще намеря петна светлина, моменти на радост. Това, което не исках да науча, беше другият, по-суров урок - че в най-ярките моменти на живота също ще има непоносима болка.
Мелъди Бийти
...тя прочете някъде, че след тежко и неспокойно детство човек става или здрав и силен, или провал, лошо адаптиран към живота. ... и се молеше уроците от трудното детство да са от полза за децата й, да не изчерпват запасите им от жизненост и след време да станат опора на семействата си.
Мери Джейн Кларк
- Да - казах аз. - И основният урок, който може да се извлече от всичко това, е следният: не чакайте да навършите осемдесет, за да погледнете назад към живота си и да помислите дали някога сте направили правилния избор и какъв би могъл да бъде животът ви, ако вие тогава направих различно решение.
Мери Симсис
През 1979 Дубай е научил ценен урок от Иранската революция и съветската инвазия в Афганистан: неприятностите имат своята светла страна.
Миша Глени
След това отиваш зад кулисите и получаваш турне и това за теб наистина е най-готиното нещо на света. Показват ви декора, светлините и костюмите и научавате още една вариация на същия основен урок за шоубизнеса, който ще учите отново и отново – всичко това по същество е просто куп глупости, залепени заедно и боядисани със спрей. Но прекрасният парадокс е, че знанието за това не намалява изживяването да го гледате втори път. Напротив: това го прави много по-чудотворно.
Нийл Патрик Харис
Приемете болката от миналото. Научете уроците от миналото. Прегърнете носталгичните спомени от миналото. Тогава мечтайте за големи мечти за бъдещето и започнете да ги преследвате!
Пат Уилямс
Най-големият и най-траен урок в училище е, че ученето е работа, която трябва да се избягва, когато е възможно.
Питър Грей
Не е лесно. Не трябва да е лесно. Повечето хора правят грешки. Повечето хора трябва да учат най-трудните уроци повече от веднъж.
По Бронсън
За мен "Хобит" е нагледен урок по разказване на истории, както по отношение на характеристиките, така и на структурата на историята. Това е пример за разказване на истории в това отношение.
Пол С. Кемп
Истинският урок е: Когато компаниите - и хората - ви покажат кои са всъщност, повярвайте им.
Рамит Сети
Но никога не съм виждал историята за Икар като урок за ограниченията на хората. Виждам го като урок за ограниченията на восъка като лепило.
Рандал Мънро
И едно нещо, което научих, е, че няма правилен начин да вървим по тази земя и можем да се учим само от тези в живота си, да вземем какъвто и да е урок от него и да продължим напред.
Ребека Рейзин
Знайте как да превърнете неуспешния експеримент в житейски урок.
Андрю Грос
Да приемем, че всеки проблем в живота ви е урок, който ви прави по-силни. Тогава никога не се чувстваш жертва.
Андрю Матюс
Животът ми е поредица от уроци, от които се нуждая, следвайки един друг в идеална последователност. (Най-безопасният подход за гарантиране на най-високо ниво на спокойствие.)
Андрю Матюс
Урокът за бизнеса е, че имате работа с истински хора. Това са вашите клиенти, тези са вашите служители, тези са вашите шефове и колкото по-добре разбирате как истинските хора тиктакат, толкова по-успешно ще успеете да постигнете целите си.
Ричард Талер
Един от най-важните уроци за връзките е, че не е работа на друг човек да ви прави щастливи. Вашето щастие не е работа на някой друг. Докато не осъзнаете това, винаги ще бъдете недоволни от връзките си. В крайна сметка отношенията ви с другите отразяват връзката ви с щастието.
Робърт Холдън
Тъй като ми беше забранено да танцувам у дома - и естествено, не можех да спра да танцувам - бях принуден да започна живот, изпълнен с лъжи. Непрекъснато трябваше да намеря извинения, за да се измъкна от дома за репетиции и уроци по танци.
Рудолф Нуреев
Принцесата изсумтя. - Ако досега не сте разбрали, че не ме интересува какво мислите за мен, нека това ви е урока.
С. Дж. Редуайн
Винаги съм подозирал, че хората в живота ни са тук, за да ни дадат урок.
Сали Торн
Един научен урок е, че трябва да завършите сценария отлично. Просто не можеш да спреш. Трябва да завършите това и мисля, че това е мястото, където Епъл ни научи какво означава превъзходство в изживяването при създаването на категории.
Сатя Надела
...такива са уроците на живота: тях хи получаваш, когато не чакате и абсолютно не искате.
Сесилия Ахърн
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
12
Следваща