Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Урок" - страница 2
Други хора може да са там, за да ни помогнат, да ни научат, да ни водят по пътя ни, но урокът, който трябва да научим, винаги е наш.
Мелъди Бийти
Човекът сякаш настоява да не обръща внимание на наличните уроци от историята.
Норман Борлауг
Ние нищо не сме дали на света, нищо не сме научили от него, и ние продължаваме да живеем само за това, че да послужим за някакъв важен урок за последващите поколения.
Пьотър Чаадаев
Урокът е, че всички ние трябва да се изложим на ветровете на промяната.
Андрю Гроув
Урокът, който съм извлякъл и съм следвал цял живот се е състоял в това, че трябва да се опитва, и опитва, и опитва отново, но никога да не се предаваш.
Ричард Брансън
Урокът на история е, че никой не се учи.
Стивън Ериксън
Добрите хора ще ви донесат щастие, лошите хора ще ви наградят с опит, най-лошите ще ви дадат урок, а най-добрите ще ви подарят спомен. Ценете всеки.
Уил Смит
Но крайният урок е просто да седнете и да пишете. Това е всичко.
Уоле Шоинка
Урок 23: Щастието е да се грижиш за щастието на другите.
Франсоа Лелорд
Вижте, аз споря за прехраната си, така че не е нужно да научавам уроци от аматьори.
Бил О'Райли
Нека това ми е последният урок. Всеки и всичко има време да умре.
Гарт Никс
Целта, според мен, на американското образование в продължение на десетилетия и на много, много учени, беше основно да научи хората на широки уроци как да живеят живота, как да се ангажират с живота, как по същество да бъдат ефективни граждани и ефективни хора.
Джеймс Хекман
Опитът е прекрасен учител, но е такъв, чиито уроци идват твърде късно.
Джийн Улф
Една от тайните и удоволствията от готвенето е да се научиш да коригираш нещо, ако се обърка; и един от уроците е да се ухилиш и да го понесеш, ако не може да бъде поправено.
Джулия Чайлд
Едни хора не се самообучават и постоянно настъпват същите мотики, а други извличат урок от всяка своя грешка. Опитът е способността на самообучение.
Ирина Хакамада
Всички уроци на историята в четири изречения: Когото боговете искат да унищожат, те му вземат ума с власт. Божиите мелници смилат бавно, но изключително на дребно. Пчелата опложда цветето, което ограбва. Когато е достатъчно тъмно, можеш да видиш звездите.
Чарлз Биард
В науката трябва често да повтаряш уроците, за да ги запомниш; в морала трябва често да помниш грешките, за да не ги повтаряш.
Василий Ключевски
Когато бях на училище в Париж, имах специални уроци при мадмоазел Антоан, актриса в "Комеди Франсе", където бях заведена на всякакви видове постановки. Чувствах се направо велика.
Вивиан Лий
Животът е поредица от уроци, които трябва да се изживеят, за да бъдат разбрани.
Ралф Уолдо Емерсън
Да бъдеш предаден е един от най-ценните уроци, които животът може да преподаде.
Шаная Туейн
Най-големият урок, който трябва да дадем на децата ни, е истината.
Голди Хоун
Опитът е най-добрият учител. Неговите уроци запомняме най-добре.
Джеймс Фенимор Купър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
12
Следваща