Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен" - страница 8
Някои песни са изключително лесни, а други могат да бъдат доста предизвикателни. Друг път просто трябва да ги поставите в кошчето.
Роб Халфорд
Аз съм голям фен на Гага, откакто за първи път се появи на сцената. Просто обичам всичко, което представлява тази дама. На първо място гласът й е необикновен. Обичам гласа й. Тя е завършен музикант. Тя свири много добре на пиано. Тя е просто страхотен автор на песни. И тя е фар на надежда за много хора по света.
Роб Халфорд
Най-добре е да поддържате нещата възможно най-свободни и отворени. Добре е да имате шаблон, но след това се връщате и го анализирате и виждате къде можете да направите подобрения. До голяма степен това е случаят с всяка песен на Прийст, която някога е била написана.
Роб Халфорд
Мъртвите направиха този свят. Не ние. Те направиха поезията и песните и обичаите.
Робърт Блай
За песните в саундтрака трябва да се плащат със ксерокопирани пари.
Рони Джеймс Дио
Ще пренеса повече корейски танцови движения и корейски песни в чужбина.
Сай
Ако всичко, което музиката правеше, беше да съживява миналото, това би било добре. Можете да се скриете в музиката и да я оставите да възвърне спомени за неща, които са били. Но музиката е алчна и иска повече от сърцето ви от това. То изисква бъдещето, вашето бъдеще. Музиката иска остатъка от живота ти. Така че не можете да сте спокойни. Във всеки момент от нищото може да се появи песен, която да ви разтърси, да предизвика емоциите ви, да съсипе живота ви.
Роб Шефийлд
Никакви създадени сили не могат да помрачат музиката на нашия Господ Исус, нито да разлеят нашата песен на радост. Нека тогава да се радваме и да се радваме на спасението на нашия Господ.
Самюел Ръдърфорд
Музиката е постоянно в нашият живот. Слушаш песен и изведнъж си спомняш определен момент, място или даже човек. Светът се променя, а песента остава, както и твоите спомени. И това е удивително.
Сара Десен
Музика - песен на Бог във възприятията на човек.
Соня Шаталова
Пиша това, което ме дразни. Ако слушам песен и подскачам из хола с метла в ръка, знам, че това ще предизвика същата реакция у други хора.
Съли Ерна
Всеки човек е герой на собствената си песен.
Тад Уилямс
Въпросът е, че сме създадени да обичаме красотата. Обичаме красотата, защото Елиън обича красотата. Обичаме песента, защото Елион обича песента. Обичаме любовта, защото Елиън обича любовта. И ние обичаме да бъдем обичани, защото Елиън обича да бъде обичана. По всички тези начини сме като Елион. По един или друг начин всичко, което правим, е свързано с тази разгръщаща се история на любовта между нас и Елиън.
Тед Декър
Знаете ли от какво е възникнала Германската империя? От мечти, песни, фантазии и черно-червено-златни панделки? Бисмарк просто разклати дървото, което фантазиите бяха посадили.
Теодор Херцел
Злото може да е "ненаучно", но също така е и песента или усмивката.
Тери Игълтън
Това звучеше като да преминеш през тези стотици американски години, да пееш през тях. Това беше звукът на болката, която се самозабрави в песента.
Томи Ориндж
Ако нямаше песни на света, щяхме да се изгубим сред пясъците.
Уве Тим
Спомените ни пеят, каза ми той. Те са птици, чиито песни никога не избледняват.
Уилям Кент Крюгер
Светът е песен, но не знаем дали е добра песен, защото нямаме с какво да я сравним.
Халдоур Лакснес
Преди се чудех защо Луси харесва тези песни толкова много. Знаеш какво имам предвид? Тя седи в тъмното, слуша и плаче. Музиката прави това с нея...Дълго време не разбирах. Но сега го правя. Тъжните песни са сигурна болка. Това е отклонение. Това е контролирано. И може би това ви помага да си представите, че истинската болка ще бъде такава. Но не е. Луси знае това, разбира се. Не можете да се подготвите за истинска болка. Просто трябва да го оставиш да те разкъса.
Харлан Коубън
И наистина е много приятно да яздиш напред в зората на един пролетен ден. Защото тогава малките птички наистина пеят най-сладката си песен, като всички се обединяват в една радостна смесица, от която човек едва ли може да различи една нота от друга, толкова многобройна е тази хубава кръгла песен; тогава растящите неща на земята миришат най-сладко в свежестта на ранния ден - красивите цветя, храстите и цветовете по дърветата; тогава росата обсипва целия меч като с невероятно множество скъпоценни камъни от различни цветове; тогава целият свят е сладък, чист и нов, сякаш беше прясно създаден за този, който дойде да броди в чужбина толкова рано сутринта.
Хауърд Пайл
Ние сме лъгани от нашите любовни песни.
Хелън Фишер
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
12