Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен" - страница 6
Поп музиката процъфтява при повторение. Знаете, че песента е хит, когато сте я чували толкова често, че ще се радвате никога повече да не я чуете.
Джеймс Суровецки
...а вместо това да пея под душа, аз пишех думите на моите любими песни и от мастилото водата ставаше синя, или червена, или зелена, музиката течеше по краката ми...
Джонатан Сафран Фоер
Славеят е суверен на песента.
Едмънд Спенсър
Писането ми често съдържа сувенири за деня - песен, която чух, птица, която видях - която после вложих в романа.
Ейми Тан
Вода, вятър и пеене на птици бяха ехото в това тихо място на великолепна симфония, която бушуваше по света. До колене в треви и лунни маргаритки, Стела стоеше и се ослушваше, поклащайки се малко, докато цветята и дърветата се люлееха, духът й пееше силно, въпреки че устните й бяха неподвижни, а всеки импулс в тялото й биеше ударите на чука навреме песента.
Елизабет Гаудж
Когато аз започвам да говоря на някого за нещо, аз не разказвам всички подробности. Аз ги записвам в песните си. Моите песни са много честни.
Кейти Пери
Искала съм да бъда забавно момиче, което пише весели, но смислени песни.
Кейти Пери
Знаете ли, винаги съм казвал, че никога не съм се чувствал като особено добър певец, но винаги съм смятал, че имам страхотни умения да подбирам хитови песни.
Кени Роджърс
Правя балади, които казват това, което всеки мъж иска да каже и всяка жена иска да чуе, или правя песни по социални въпроси.
Кени Роджърс
Познавам видео платформата толкова, толкова, толкова добре. Знам перфектната смесица от това колко комедийно трябва да бъде едно парче, какъв трябва да бъде видеоклипът, как трябва да звучи песента, за да бъде успешна.
Лили Сингх
Къде са сега воините от света на духа? Къде са тези, които издигат глас за истина, които ни водят към доброта, красота, сила и здраве? Къде са тези, които изричат сърдечни думи, които ще ни отведат от пустинята? Домовете ни са изчезнали и нацията е унищожена, но ние нямаме Йеремия, който да извика последната си тъжна песен на света и на потомството.
Лу Сюн
Нашите песни обикалят земята. Пеем си. Никога не се губи нито една нота и нито една песен не е оригинална. Всички те идват от едно и също място и се връщат във време, когато само камъните са виели.
Луиз Ърдрич
Вслушайте се в песента на живота.
Катрин Хепбърн
Всеки истински писател е като птицата. Повтаря същата песен, същата мелодия цял живот. За мен това е песента на бунта.
Алберто Моравия
Който не обича виното, жените и песните, той умира глупак.
Мартин Лутър Кинг
Песента е лицензираната среда за забавяне в публични неща, твърде глупаво или свещено, за да бъде изречено в обикновена реч.
Оливър Херфорд
Хората - особено белите, искат да съм пример за подражание само заради живота, който водя. Нещата, които казвам в песните си, те го очакват от мен.
Риана
Не мога да направя песен за конкретен човек или демографски. Ако обичам, ще я направя. Трябва да го изпълнявам до края на живота си. Песен е като татуировка - никога не можеш да се измъкнеш от нея.
Риана
Времето е ваш приятел, импулсът е ваш враг. Възползвайте се от сложената лихва и не се пленявайте от песента на сирената на пазара.
Уорън Бъфет
Забележително е, че когато излизаш, и всички, които те слушат разбират твоите песни по своему.
Бритни Спиърс
Обясняването на вярата винаги е било трудно. Как да обясните любовта и логиката в сърцето на Вселената, когато светът е толкова разстроен? Обясняването на вярата е невъзможно - визия над видимостта - инстинкт над интелекта - автор на песни изпълнява задължение с вярата, че ще чуе следващата в главата си.
Едуард де Боно
Песента, винаги е отражение на животът, в който живеем.
Алла Пугачова
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
12
Следваща