Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен" - страница 5
Разбито сърце, твърде много студена бира, океански вълни и желаещ мъж никога не са били добра комбинация, независимо какво казват кънтри песните.
Пати Калахан Хенри
Докато стоях, поех последна глътка въздух с аромат на пролет, заслушах се в птичата песен и тогава видях представител на дивата природа, която природозащитниците не бяха планирали да съживят на това място. Перверзник в бяла риза и полиестерни панталони. Стандартен перверзник тип скрий се в храстите и го удари. Дебел и оплешивяващ, беше толкова привлекателно, колкото да гледаш как гигантски маршмелоу се захваща с него.
Роб Търман
Животът ни едва започваше, любимият ни момент беше точно сега, любимите ни песни бяха ненаписани.
Роб Шефийлд
Винаги тази една песен стига до теб. Можеш да се скриеш, но песента идва да те намери.
Роб Шефийлд
Когато залепите песен на касета, вие я освобождавате.
Роб Шефийлд
Песен, която никой не харесва, е тъжно нещо. Но любовна песен, която никой не харесва, едва ли е нещо.
Роб Шефийлд
Знаете песента на Принс, в която телефонът на момичето звъни, но тя му казва, "който и да се обади, не може да е толкова сладък като теб?" Копнея да изживея този момент в реалния живот.
Роб Шефийлд
Всеки момент от живота ми има саундтрак, така че никога не знам кога някоя песен ще ме скочи изненадано и ще съживи спомена.
Роб Шефийлд
Благодарение на най-великото изобретение от последните години, будилникът, който възпроизвежда MP3, вече мога да избирам песента, която да ме събужда сутрин.
Роб Шефийлд
Защо нашите песни са толкова мрачни, а концертите ни празници? Понеже нашите песни ти помагат да минеш през тъмни времена, а концерта е да отпразнуваш това на следващият ден. Нашите концерти ти дават да разбереш, че ти не си сам. Така че, дайте да го отпразнуваме.
Тайлър Джоузеф
И на думи, и на дела, един от най-големите безделници на всички времена беше Джон Ленън. В песните му виждаме повтарящи се защити, че просто лежи и не прави нищо.
Том Ходжкинсън
Когато ме чуеш, знаеш, че съм аз, независимо от песента.
Уили Нелсън
Някои хора приличат на песни: те бързо излизат от мода.
Франсоа дьо Ларошфуко
Бях на пет години, когато написах първата си песен. Написах го от копнеж за баща ми.
Шмуел Йосеф Агнон
Всеки път, когато пиша песен, подходът ми се променя.
Шон Мендес
Бих седнал на уличен ъгъла родния си град Индианола, Мисисипи и бих играл. И като цяло щях да започна да свиря госпелски песни.
Би Би Кинг
Всичко, което записвам, просто се опитвам да ми звучи като мен и да измислям песни, които да подхождат на това, което правя, и след това просто да го направя. Никога не знам какво ще хареса публиката.
Би Би Кинг
Единственото нещо, което ще я накара да ревнува, би било, ако ръководех парад с еднорог, докато балерините пееха любовни песни.
Брандън Мъл
Добрата песен - това е най-добрия наркотик, способен да те отвлече от ежедневните грижи.
Виле Вало
Моите песни за мен са като психоанализа. Така че аз съм дори спестявам ... и печеля!
Виле Вало
Песните ми са като куче с три крака - трябва да ги опознаете, за да имате любов към тях.
Дейв Матюс
Никога не бих пял нарочно песен за някой, когото обичам, не бих искал да го смущавам. Но за някой, който не харесвам... определено бих го направил.
Джак Уайт
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
12
Следваща