Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен" - страница 4
Танцуваха така, сякаш цял живот чакаха всяка песен.
Ейми Блум
С нашите албуми, с нашите песни ние искаме да покажем на хората, че те не са сами. Всеки преминава през трудности и душевни страдания. Такъв е живота и такава е човешката природа.
Ейми Лий
Талантът е учтиво отношение към материята, той се състои в това да вложиш песен в устата на безмълвието.
Жан Жене
Въпреки, че мразя актьорството, обичам да правя видеоклипове за моите песни.
Кели Кларксън
Когато правехме винилови плочи, имахме много времеви ограничения за всеки запис, така че песните бяха прекъснати по редица причини. Сега с компактдискове може да се включи много повече музика.
Кен Хенсли
Обичам да пиша песни. Обичам, когато съм в обкръжението на истински приятели. Обичам да пътешествам. Обичам да свиря на китара. Освен това, обичам безплатната бира.
Киану Рийвс
Песен не може да промени света, но от нея можете да получите удоволствие!
Клаус Майне
Всичко ще мине, всичко ще утихне, и народът ще оре, сее, строи, пише стихове и композира песни.
Леонид Якубович
Обичам баладите. Не съм по бързите песни. Обичам да поставям сърцето и всичките си чувства в песен.
Лиа Лабел
Аз изпях песните в "The Doors".
Вал Килмър
Всъщност много хора не се вслушват в текста на песните.
Лени Кравиц
През цялата си кариера, ако съм направил нещо, то е било да обръщам внимание на всяка нота и на всяка дума, която пея – ако песента значи нещо за мене. Ако не мога да внуша това на слушателите, аз се провалям.
Франк Синатра
Ненавиждам да ме поставят в един ъгъл. Ненавиждам да ме поставят само като китарист, само като автор на песни или само танцьор. Аз обичам да се движа нашироко.
Джими Хендрикс
Всъщност аз не съм написал нито една политическа песен. Защото музиката не може да спаси света.
Боб Дилън
Няколко песни с Него може да променят начина, по който пеете.
Макс Лукадо
Мисля, че най-големият дар за мен е, че мога да се изразя в песни. Това ми помага да преживея някои от най-трудните моменти в живота си. Това също ми помага да празнувам някои от най-добрите времена.
Марая Кери
Попадам на песни, на които даже не си струва да задържаш дъх.
Маргарет Атууд
Моите песни са отражение на това, което мисля и това което чувствам в даден момент.
Шакира
След известно време обаче групата просто не беше добро средство за песните, които написах.
Марк Нопфлър
Искаш ли песните ти да не умират? Пейте за сърцето на човека.
Матю Арнолд
Парис Хилтън беше на наш концерт в Лос Анджелис, но си отиде, след първата песен. Ако ние сме вбесили Парис Хилтън, то значи ние правим нещо полезно.
Матю Белами
Чух песента ти в момента, в който се родихме. И години по-късно ме извлече обратно от езерото на полумъртвите, когато всичко, което исках да направя, беше да умра. Всеки път, когато някой се опита да ме убие, той пееше своята мелодия и ми вдъхваше надежда.
Мелина Маркета
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
12
Следваща