Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен" - страница 3
Ако някоя песен някога е била добра, тя все още е добра.
Уили Нелсън
Песните на нашите предци са и песните на нашите деца.
Филип Кар-Гом
Искам той да види цветята в очите ми и да чуе песните в ръцете ми.
Франческа Лия Блок
Това е невероятното нещо около музиката: има песен за всяка емоция. Можеш ли да си представиш света без музика? Би скучал.
Хари Стайлс
Това е проблемът с влюбването. Това те кара да започнеш да говориш като лоша кънтри песен.
Харлан Коубън
Намерих живота като приятно, омагьосващо, активно и понякога ужасяващо преживяване и съм му се насладил напълно. Плач в едното ухо, може би, но винаги песен в другото.
Шон О'Кейси
Когато слушаше песни, които обичаше по радиото, нещо се раздвижи в нея. Под кожата й се разпространи течна болка и тя тръгна от света като вещица.
Арундати Рой
Всичко правим за вас: каквито песни пеете, такава ще бъде и нашата страна... Рок е не тогава, когато всичко е наред, а тогава, когато нещо е лош! За това трябва да се пее и говори.
Юрий Шевчук
Обичам да записвам, да правя музика и да пиша песни.
Бари Гиб
Бих бил уверен ако имах дори едно записващо касетофонче. Все още щях да мога да пиша песни и да ги записвам.
Бари Гиб
Животът - това е най-красивата песен.
Адриано Челентано
Моята жена ми каза? "Защо не напишеш песен за мен?" И аз взех и написах песента "Баба с яйца". Затова тя се разведе с мен.
Бон Скот
Никой не продава песента по-добре от човекът който я е написал.
Бруно Марс
Когато пиша с Maiden, тогава пиша само с момчетата в Maiden, не правим песни от външни хора.
Брус Дикинсън
Мислех, че всичко е безсмъртно. И пях песни. Сега аз знам, че всичко има край. И песента спря.
Василий Розанов
Шестте вида песни, които са оформили човешката природа - приятелство, радост, комфорт, знания, религия и любовни песни - мисля че е очевидно...
Даниел Левитин
Седя на дървото си, пея като птиците. Клюнът ми е писалката. Песните ми са стихотворения.
Дейвид Алмънд
Сексът е удивително явление. То е като джаза: вие може да слушате една по песен колкото искате пъти, но с безкрайно количество вариации. Сексът трябва да бъде такъв. Една мелодия, но множество аранжименти.
Дейвид Линч
За мен беше много забавно. Беше вълнуващо. Имаше много хора, които дойдоха да останат от различни части на света. Можете да слезете сутринта и да има различни тела на пода или на дивана. В къщата щеше да има партийни общества, където хората да пеят песни и да рецитират стихове. Това беше много социално възпитание...
Джаки Кей
Биология ли сме или Бог или нещо по-висше? Знам, че сърцето ми бие и го слушам. Пулсът е биология, но каква е песента?
Джеймс Фрей
Радвам се, че сме имали времената, само за да се посмеем и да изпеем песен, изглежда, че току-що сме започнали и тогава, преди да се усетите, времената, които сме имали заедно, изчезнаха.
Доктор Сюс
Публиката е чула стереотипните любовни песни милион пъти и са чували стереотипните песни за живота или смъртта милиони пъти. Добре е да ги смесим малко.
Ед Шийрън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
12
Следваща