Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен" - страница 2
Всеки ден трябва да слушаш поне една песен, да погледнеш една хубава картина и ако е възможно, да прочетеш едно мъдро изречение.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Не можеш да научиш стария маестро на нова песен.
Джак Керуак
Аз по-скоро ще бъда запомнен с песен, отколкото с победа.
Александър Смит
Прелестта на пролетта се осъзнава само през зимата, когато, седейки край печката, съчиняваш най-превъзходните майски песни.
Хайнрих Хайне
Човек се оценява изцяло от действията му през целия му живот, от началото до края. Недейте да вземате част от моя живот или песен от моята музика и да казвате, че това съм аз...
Тупак Шакур
Животът, разбра той, много приличаше на песен. В началото има мистерия, в края – потвърждение, но средата, където са събрани всички емоции, си струва най-много.
Никълъс Спаркс
Танцът е песен на тялото. Или от радост, или от болка.
Марта Греъм
Който не обича виното, жените и песента, той глупак ще си умре.
Мартин Лутер
Имам свои собствени мнения, но песните ми не ги споделят.
Шаная Туейн
Иска ми се да напиша красива книга, която да разбие онези сърца, които скоро ще престанат да съществуват: книга на вярата и малките кокетни светове и на хората, които живеят според философиите на популярните песни.
Зелда Фицджералд
Не можеш да направиш добра комедия с непознати. Приятелят познава всички песни от албума, а те са слушали само хитовете.
Крис Рок
Ти не обичаш някой, заради външния му вид, заради дрехите му или прекрасната му кола, а защото пее песен, която само ти можеш да чуеш.
Оскар Уайлд
Това, което винаги се опитвам да правя, е да отговоря на песента; Винаги съм се бунтувал срещу теорията.
Марк Нопфлър
Както всеки наблюдател на птици знае, красотата на птичия песен е обратно пропорционална с оцветяването на нейното оперение.
Мат Ридли
Грешката ми беше в подценяването на емоционалната сила на песен, която вече сте чували хиляди пъти.
Огастин Бъроуз
Песните няма да спасят планетата, но не и книги или речи.
Пийт Сийгър
Знаех думите на 25 рок песни, затова ме взеха в групата. "Long Tall Sally" и "Tutti-Frutti" ме вкараха. Това беше моето прослушване.
Пол Маккартни
По време на почивката си прекарах две години, без да слушам песните си.
Рики Мартин
Всеки път, когато свиря песен, изглежда по-реално.
Робърт Смит
Да пееш песен е съвсем различно, отколкото да пишеш стихотворение. Не съм и никога няма да бъда романист, но да напиша роман не е същото нещо като да напишеш пиеса. Има разлика във формата, но по същество това, което търсите, е едно и също нещо.
Сам Шепърд
Песента, която композираме, вече съществува в потенциал. Нашата работа е да го намерим.
Стивън Пресфийлд
Моите песни са мои деца. Някои трябва да останат с мен, а някои трябва да изпратя на война.
Том Йорк
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
12
Следваща