Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен" - страница 10
Този път в отговор прасетата изпяха песни на солидарност и написаха протестни писма до ООН.
Джеймс Фин Гарнър
Когато бях млад и не знаех английски, бях привлечен от енергията и силата на чуждестранните песни и техните мелодии.
Джи-Драгън
Имах късмет, че за своята дълга кариера аз записах няколко песни, с които много хора свързаха своите лични ярки спомени.
Джо Кокър
Всичко си има време. Лошо съставени истории, не приемам. По-добре е историите да вървят по своя път - не можете да го вземете и да го поставите като туристическа палатка. Историята трябва да тече - като река, като песен... дори ако в нея има толкова много непроницаем мрак, както в тази.
Джон Ланган
Винаги съм бил по-откровен в своите песни, отколкото в общуването.
Джордж Майкъл
В песните всички рицари са благородни, всички девици прекрасни, и слънцето никога не залязва.
Джордж Р. Р. Мартин
Не ми давайте песни, дайте ми нещо за което да пея!
Джос Уедън
Всички най-хубави неща в живота ми започнаха с песен на Доли Партън.
Джули Мърфи
Никога не съм правил лоша песен.
Джъстин Бийбър
В нищо не се проявява толкова свободно националният характер, както в песента и танца.
Александър Фадеев
Да, само талантът може лесно да изпее песен за всички сърца. Но геният не може. Защото при геният няма талант.
Евгений Харитонов
Ние четем фентъзи, за да върнем загубените краски, усещането за вкуса на подправките и слушането на песента на сирените. Има нещо древно и истинско във фентъзито, затрогващо дълбоки струни в нашата душа. Фентъзито се обръща в скритото дълбоко в нас дете, което мечтае, че ще ловува в гората нощем, ще пирува в подножието на гората и ще намери любов, която ще продължи вечно някъде на юг от Оз и на север от Шангри-Ла.
Джордж Р. Р. Мартин
Той стои до леглото й и разказва какви песни пеят и за какво го попита Инга. Той стои и говори в групи за дълъг учебен ден и открива, че е толкова лесно да се композира в групи, колкото да се разкаже какво се е случило наистина.
Едвард Хуем
На световете не е съдена вечност; само песента е безсмъртна.
Едуард Дансени
Просто в момента има много популярни песни, които нямам никакъв смисъл.
Елиът Смит
На това място, където сега се озовах, слухът и зрението не съществуват отделно. Чух видимата красота на тези сребристи същества отгоре и видях вълнуващо красивото съвършенство на техните радостни песни.
Ибън Алегзандър
Любовта поражда песен, а песента ласка.
Игор Павлюк
Аз винаги ще остана себе си - скачайки, танцувайки, запявайки някоя и друга песен.
Кара Делевин
Връзваш ме на възли. Искам да ти изсвиря хиляди различни песни, за да можеш да разбереш какво... чувствам в себе си...
Кати Еванс
Древните медии на речта, песента и театъра бяха коренно прекроени чрез писане, макар че никога не бяха изцяло заменени, утеха може би за онези от нас, които все още вълнуват от миризмата на библиотека.
Алисън Гопник
Приспивните песни са подобни на майчините грижи: правиш нещо, често на тъмно, водено само от инстинкт, въпреки че целта на твоите действия е поразително ясна.
Алисън Пиърсън
Ако например попаднете на нова песен, която веднага ви хареса, се създава повече допамин, отколкото ако сте слушали любимата си песен.
Кая Нурденген
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
12
Следваща