Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Песен"
Всичката музика е народна. Никога не съм чувал код да пее песен.
Луис Армстронг
Забавно е, как песните променят нашият живот, нали?
Джаред Лето
Глупаците са моята тема, нека сатирата бъде моя песен.
Джордж Байрон
Нека дъждът те целуне. Нека дъждът бие върху главата ви със сребърни течни капки. Нека дъждът ти пее приспивна песен.
Лангстън Хюз
Ако знаех, от къде идват добрите песни, бих се старал да бъда там много по-често.
Ленард Коен
Тишината е по-мелодична от всяка песен.
Кристина Росети
Най-прекрасните песни са тези, които разказват най-тъжните ни мисли.
Пърси Шели
Славата е пчела. Тя има песен. Тя има жило. Ах, тя има крила.
Емили Дикинсън
Всичко може да се преживее, ако изберете правилната песен.
Кърт Кобейн
Вдъхновението за написване на нови песни аз получавам отвсякъде! Аз просто чувствам, че вътре в мен има толкова много от всичко.
Аврил Лавин
За великата музика винаги разбирахме почти навреме. Много мощно тя почуква в сърцата ни. Аз не знам съществува ли поне един велик музикант, за когото да се каже, че той е остарял. Най-простата песен, идваща от дълбочината на хилядолетия е жива.
Анатолий Луначарски
Важен съм не аз, а моите песни. Преди всичко аз съм пощальон, доставящ песни.
Боб Дилън
Нямаме против да сме разделени, но никога не можем да разкъсаме песните. Те са като наши деца.
Морис Гиб
Песента - това е социален барабан, който открива марша и ритъма под който ходят синхронизирано.
Пиер-Жан дьо Беранже
Не мисля, че можете да променяте края на една песен или подобна история, сякаш е съвсем отделен от останалите. Мисля, че краят на една история е част от нея от самото начало.
Розмари Сътклиф
Виждам песните не като стока ползвана, когато албумът излезе по класациите, какъвто често е случаят с поп песните. Виждам ги като цялостна работа. В тях трябва да е влян живот.
Стинг
Три акорда и истината - това е песента на страната.
Уили Нелсън
През лятото песента сама пее.
Уилям Карлос Уилямс
Вие можете да затворите певецът, но не и песента.
Хари Белафонте
Моите песни са като мои деца.
Били Джоел
Колкото по-малко се занимаваш със секс, толкова повече вдъхновение остава за прекрасните песни.
Виле Вало
Песента е душата на народа. Загубиш ли песента - убиваш душата.
Александър Островски
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
12
Следваща