Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сън" - страница 3
Плаках, докато очите ми не се подуха, а след това заспах, черен сън без сънища, от който се събудих удивително освежен, поне докато си спомних.
Елизабет Бърг
Сънят е най-доброто време за ремонт, но е трудно да си починем добре, когато не намалим вътрешния си бърборене.
Крис Кар
Единственото нещо в живота, което действително ме занимава е съня. Аз обичам да спя толкова дълго колкото мога.
Крисчън Бейл
Сънят е най-хубавото преживяване в живота... освен пиенето.
Уилям Клод Фийлдс
Сънят е най-добрата медитация.
Далай Лама
Дали съм жив или истински, или просто сън?
Едгар Бъроуз
Сънят е брат на смъртта.
Омир
Има толкова голяма умора, че тялото плаче, дори в съня си. Има моменти на пълно разочарование; има ежедневни малки смъртни случаи.
Марта Греъм
Изградих си правилото никога да не пуша в съня си и никога да не се въздържам от тютюнопушене, когато съм буден.
Ралф Уолдо Емерсън
Какво ми позволява да поддържам великолепна форма? Вода. Сън. И любов.
Катрин Деньов
Мога да пиша за всяко списание сега, с всеки глас. Мога да го направя за два часа, бих могъл да го направя и в съня си, все едно да напиша списък с хранителни стоки.
Ан Патчет
Сънят от сън осигурява очарователен неврохимичен успокояващ балсам. Това е по време на сън в съня и само по време на сън в съня, когато мозъкът ни изключва свързания със стреса неврохимикал, наречен норадреналин.
Матю Уокър
Уморен, но не от типа умора, който сънят оправя.
Маурийн Джонсън
В края на деня сънят е барометър за вашето емоционално здраве. И така, ако не сте на правилното място, където трябва да бъдете, тогава ще имате гласове, които ще ви държат будни през нощта, защото трябва да се справите с тези проблеми.
Мехмет Оз
Когато в живота ви има смущаващо психиката събитие, това може да ви попречи да получите дългите блокове сън през нощта, които са толкова важни за здравословното стареене.
Мехмет Оз
Как да започна да пиша книга? Седя там, измислям начална линия и след това вървя малко по малко. Ще се чудя, добре, какво предстои? И това продължава до самия край. Вече повече от дузина години имам повтарящ се сън, в който чета книга и страниците са празни, но докато чета, думите започват да съществуват толкова бързо, колкото очите ми могат да се движат. Странно, странно нещо.
Ник Тошес
Десет минути истински коремен смях имаха анестетичен ефект и биха ми осигурили поне два часа сън без болка.
Норман Казънс
Колежът е свързан с три неща: домашна работа, забавление и сън... но можете да изберете само две.
Анди Стърн
По-кратките дневни часове могат да повлияят на съня, производителността и душевното състояние. Светлинната терапия, известна още като фототерапия, може да помогне. Той използва светлинни кутии, излъчващи светлина с пълен спектър, за да симулира слънчева светлина.
Андрю Уейл
Всичко обикновено е в съня ми. И ми се иска - изобщо не изведнъж - да бъде разпнат на кръста на Внимателни и силни ръце.
Роберт Рождественски
Историите ми помагат. Да живея. Да работиш. Да намериш смисъла, скрит във всеки сън, някога в листата, във всяка капка роса.
Т. А. Барън
Красота, удоволствие, свобода и много сън: това са отличителните белези на успешната почивка на безделник. Пътуването не трябва да е тежка работа.
Том Ходжкинсън
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
12
Следваща