Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дейност" - страница 9
Всички тези изглеждаха странни дейности за налагане на млади хора без интерес към тях и наистина съм сигурен, че те просто са послужили за отчуждаване на по-голямата част от нас от физическа активност за цял живот.
Гейл Хъниман
Творческата дейност се отличава от криминалната само по едно преместване: в първия случай си посял и направил, а във втория си направил и си посял.
Герасим Авшарян
Ние надценяваме несъществени неща като по-хубава кола или къща или дори нематериални неща като броя на нашите последователи в Туитър или начина, по който изглеждаме на снимките ни във Фейсбук. В резултат на това пренебрегваме дейности, които са наистина важни, като прекарване на време с любимите ни хора, подхранване на духа ни или грижа за здравето ни.
Грег Маккюън
Един от най-важните елементи на моята идентичност е моята идентичност като читател. Обичам да чета - наистина, ако съм честен със себе си, това е практически единствената дейност, която наистина обичам да правя.
Гретхен Рубин
Докато някои по-пасивни форми на свободното време, като гледане на телевизия или сърфиране в Интернет, са забавни в краткосрочен план, с течение на времето те не предлагат почти същото щастие като по-предизвикателните дейности.
Гретхен Рубин
Страната трябва да се специализира в такава икономическа дейност, в която тя е относително най-неефективна.
Давид Рикардо
Тичането от врата на врата е достатъчно странна човешка дейност. Но още по-странна е нашата принуда да преследваме врати с малко стойност - възможности, които са почти мъртви, или които не ни интересуват.
Дан Ариели
Дейностите, които насърчават лутането на ума, като четене на литература, разходка, упражнения или слушане на музика, са изключително възстановителни.
Даниел Левитин
Когато наградата е самата дейност - задълбочаване на обучението, зарадване на клиентите, правене на всичко възможно - няма преки пътища.
Даниъл Пинк
Исках да бъда ландшафтен архитект, но се обучих като учител; работих в издателската дейност; бях сервитьорка.
Дебора Могак
Мозъкът не е умът. Вероятно е невъзможно да погледнете карта на мозъчната дейност и да предскажете или дори да разберете емоциите, реакциите, надеждите и желанията на ума.
Дейвид Брукс
Ежедневната дейност, която допринася най-много за щастието, е вечеря с приятели. Ежедневната дейност, която отнема най-много щастието, е пътуването до работното място. Яж повече. Пътувайте по-малко.
Дейвид Брукс
Цялата дейност в мозъка се задвижва от друга дейност в мозъка, в изключително сложна, взаимосвързана мрежа.
Дейвид Игълман
Когато мозъчната дейност се запали на правилното място, хората чуват гласове. Ако лекар предпише антиепилептично лекарство, гърчовете изчезват и гласовете изчезват. Нашата реалност зависи от това, което замисля нашата биология.
Дейвид Игълман
За най-ефективната умствена дейност се нуждаете от правилното ниво на стрес, а не от пълна липса на такъв.
Дейвид Рок
Толкова много хора ме осъждат за поемане на риск, но аз го намирам за лицемерен, защото всички рискуват. Дори липсата на дейност може да се разглежда като риск. Ако цял живот седите на дивана, имате по-голям риск от сърдечни заболявания и рак.
Алекс Хонълд
Владението е най-сериозното от всички демонични дейности.
Джей Ем Барлог
Събирането на книги е до голяма степен самотна, предимно мъжка и напълно поглъщаща дейност.
Джейкъб Уайсбърг
Компаниите отдавна събират данни, за да разбият клиентската си база на определени сегменти. Сега политическите партии също са усвоили микро-таргетирането, използвайки данни за навици на пазаруване, дейности за свободното време, история на гласуване, дарения за благотворителност и т.н., за да определят вероятните поддръжници и вида на апелациите, които най-вероятно ще ги спечелят.
Джеймс Суровецки
Основният икономически конфликт според мен е между хора, чиито интереси са с вече утвърдени икономически дейности, и тези, чиито интереси са с появата на нови икономически дейности.
Джейн Джейкъбс
Писането на романи е по същество аматьорска дейност.
Джейн Смайли
Хармонично се събрахме в ежедневието и в работата, подкрепяхме се взаимно, проявявахме интерес към дейностите на другият, независимо от значителното разстояние между нашите научни области, опитите да разрушат брака ни и неизбежното влошаване на здравето на Стивън.
Джейн Хокинг
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
12
Следваща