Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стая" - страница 9
Гневът й е третият присъстващ в стаята.
Барбара Бретън
Децата ни трябва да могат да ни видят да се заемаме за ценност и срещу несправедливостите, били те ценности и несправедливости в семейната стая, заседателната зала, класната стая или по улиците на града.
Барбара Колоросо
Аз съм голям музикален фанатик, и ми харесва да бъда у дома, да седя в стаята ми и да свиря на пиано когато никой не е наоколо.
Бен Барнс
Ако поставите в една стая всички, които се смятат за ницшеанци, ще има кървава баня.
Бен Макинтайър
Докато гледам всички вас, събрали се тук, искам да кажа, че не виждам стая, пълна с парижани с цилиндри и диаманти и копринени рокли. Не виждам банкери и домакини и чиновници в магазини. Не. Обръщам се към всички тази вечер, каквито наистина сте: магьосници, русалки, пътешественици, авантюристи и магьосници. Вие сте истинските мечтатели.
Брайън Селзник
Майка ми се смееше, че ако ме помолят да почистя стаята си, ще прекарам толкова много време, като чета всяка малка част от хартията, разписка или каквото и да било, вместо да я хвърлям в кошчето.
Айобами Адебайо
Винаги мразим училищната стая, където учим тежки уроци. Но след това го обичаме, защото това е училището, което ни научи на всичко, което знаем, и ни даде цялата сила, която имаме.
Гуен Бристоу
Справяте се с когото пожелаете, правите копия, които не са ви дошли на ум в момента, усмихвате се на приятни спомени, възпроизвеждате дневника на събитията, когато ви се иска, за да разберете защо нещата са се получили така, както са. Целият ви живот е там с вас, в една стая. Вашите планове са планове от миналото, а не планове за бъдещето.
Дан Лунгу
Дълбоката практика прилича на проучване на тъмна и непозната стая. Започвате бавно, блъскате се в мебели, спирате, мислите и започвате отново. Бавно и малко болезнено изследвате пространството отново и отново, като се грижите за грешките, като всеки път разширявате обсега си до стаята, изграждайки мисловна карта, докато можете бързо и интуитивно да преминете през нея.
Даниел Койл
Споделихме само една целувка, но той беше прав. Като се има предвид искрите, които изпукаха, когато бяхме в една стая, щяхме да бъдем невероятни заедно. Химията, смесена с взаимната ни неприязън един към друг, би пламнала като фойерверки. Вероятно бихме запалили чаршафите.
Девни Пери
Предполагам си, че при бъдещите преговори за изменението на климата - вместо да вляза в тази стая и да кажа: "Аз защитавам китайските интереси" или "Аз защитавам австралийските интереси" - във всеки от тях също ще има идентичност преговарящите мислят: "Аз също защитавам човешките интереси."
Дейвид Крисчън
Напуснете задушната стая, излезте на открито, дишайте дълбоко, усетете аромата на нов ден и се разходете по сутрешните улици, наслаждавайки се на свободата и радвайки се, че никой друг не стои над душата със своите ценни инструкции.
Дени Терио
Едва когато чух отворена и затворена врата на спалнята, аз се поддадох на инстинктите на звяра и направих див животински танц из стаята.
Алекс Флин
Винаги стоях далеч от студийната среда, доколкото е възможно. Но просто исках да видя дали мога да работя в един. Не е лесно. Достатъчно е само да имам помощник на инженер, за да ми е неудобно. С повече от един човек в стаята се чувства странно.
Джак Уайт
Ако сте лидер и сте най-умният човек в света - в стаята, имате истински проблеми.
Джак Уелч
Колежите и класните стаи трябва да бъдат спокойствия, места, където се провеждат обмислени дискусии, където учениците работят заедно със своите учители, за да придобият знания за изкуствата и науките.
Джей Парини
Защо е толкова трудно да се съберат онези неща, които наистина имат значение в живота, и да се заселим само сред тях? Имам предвид определени пейзажи, хора, зверове, книги, стаи, метеорологични условия, плодове.
Джеймс Солтър
Обичам процеса да оставам сам в стая.
Джеймс Фрей
Винаги съм харесвал стаи, където партито още не е започнало ... Обичам чувството, че всичко може да се случи. След партито, когато нещо вече се е случило, обикновено има неизбежният факт, че нещо не е било всичко, което сте се надявали да бъде.
Джилиан Лорън
Същността на Париж се губи, ако се види чрез двойното остъкляване на хотелска стая или отгоре на туристически автобус. Трябва да сте пеша, с хладни ръце, пъхнати в джобовете, шал, увит около гърлото, и мисли за горещо кафене във вашето въображение. Това направи разликата между просто да присъстваш и да си там.
Джон Бакстър
Въпреки че ги тъпчем в класни стаи и кабини от десетилетия, мозъкът ни всъщност е построен, за да оцелее в джунгли и пасища. Цял живот упражнение може да доведе до понякога удивително повишаване на когнитивните показатели в сравнение с тези, които са заседнали.
Джон Медина
Ако искате да създадете образователна среда, която е пряко противоположна на това, което мозъкът прави, вероятно бихте проектирали нещо като класна стая. Ако искате да създадете бизнес среда, която е пряко противоположна на това, което мозъкът прави, вероятно ще проектирате нещо като кабина. И ако искате да промените нещата, може да се наложи да съборите и двете и да започнете отначало.
Джон Медина
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
12
Следваща