Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стая" - страница 3
В края на краищата стая е място, където се криеш от вълците. Това е всичко, което има всяка стая.
Джийн Рис
Не можете да обичате библиотека с електронни книги. Не можете да обзаведете стая с електронни книги.
Джоана Тролъп
И все пак има моменти, в които съм омагьосана от всяка измината миля, от всяко ядене, което съм изяла, от всеки познат човек, от всяка стая, в която съм спал. Колкото и обикновено да изглежда, има моменти, когато това е извън въображението ми.
Джумпа Лахири
Когато в стаята има невидим слон, човек от време на време е длъжен да се препъне в хобота.
Карън Джой Фаулър
Най-малките деца имат голяма способност за съпричастност и алтруизъм. Има скорошно проучване, което показва, че дори 14-месечни деца ще се катерят по куп възглавници и ще преминат през една стая, за да ви дадат химикалка, ако я пуснете.
Алисън Гопник
Защо не можеше да бъде част от това семейство? Наемете стая в живота на някой друг.
Киран Десаи
Днес бих се описала като сериозна, ужасно сериозна. Аз съм човекът, който иска всички в стаята да се чувстват важни и щастливи.
Америка Ферера
Не боли. Нищо не боли освен малките усмивки и изчервяване, които проблясват в стаята като малки врабчета.
Лори Халсе Андерсен
По-добре изградете училищна стая за момчето, наместо килия и бесилка за мъжа.
Елиза Кук
Моята стая е диван, кресло и хиляда и пет книги.
Одри Нифнегър
За щастието не трябва да ходиш някъде далеч, то е тук - в тиха самотна стая. Всички твои проблеми са съсредоточени в твоето сърце, затова е нужно просто да изучиш себе си. Нужно е да разбереш, какво си всъщност. Ако познаеш своя собствен свят, вече няма да се страхуваш.
Джет Ли
Успехът, вместо да даде свобода на избор, се превръща в начин на живот. Няма нито една страна, в която да съм бил, където хората, когато влезете в стаята и седнете с тях да не ви питат: "А сега какво правите?"
Артър Милър
Да постигаш резултати с помощта на хората е умение, което не се учи в класната стая.
Жан-Пол Гети
Никой не черпи светлината за покрити стаи за вино от юг или запад, а по-скоро от север, тъй като тази част никога не е обект на промяна, а винаги е постоянна и неизменна. Така е и с житниците: зърното, изложено на слънчевия ход, скоро губи доброто си качество, а провизиите и плодовете, освен ако не се съхраняват на място, което не е изложено на слънчевия ход, не се съхраняват дълго.
Витрувий
Имам малка стая за писане. Едната стена е изцяло покрита с книги. И се изправям пред прозореца със затворена завеса, за да спра светлината да пада на компютъра.
Ан Енрайт
Нямаше нищо против как изглежда към другите хора, защото магията на детската стая го беше превърнала в истински, а когато сте истински, опърпаността няма значение.
Марджъри Уилямс
И какво значение има, когато светлината влезе в стаята, където спи дете, а будната майка, отваряйки очи, желае повече от всичко да бъде несъбудена от това, което не може да назове?
Марк Странд
Елементите, които трябва да напиша, са място, бюро, позната стая. Имам нужда от някои от книгите си там, имам нужда от тишина. ... Представям си, докато пиша. Събирам това, което ми трябва, за да имам това нещо живо.
Марк Странд
Намерете най-талантливия човек в стаята и ако не сте вие, застанете до него. Дръж се с него. Опитайте се да бъдете полезни. Ако някога откриете, че сте най-талантливият човек в стаята, трябва да намерите друга стая.
Остин Клиън
Книгите бяха моята класна стая и мой довереник. Книгите ми разшириха хоризонтите. Книгите ме утешаваха в най-трудните ми времена. Книгите промениха живота ми.
По Бронсън
Късите дрямки са добри. Като се имат предвид съвременните изисквания на работното място, това не е възможно за много хора - но ако имате възможност, опитайте да дремете десет до двадесет минути следобед, за предпочитане да лежите в затъмнена стая.
Андрю Уейл
Ограничете или премахнете късното гледане на компютър и телевизия. Екранът на компютър или телевизор може да изглежда много по-тъмен от крушката, но тези екрани често запълват вашето зрително поле, имитирайки ефектите на стая, изпълнена със светлина.
Андрю Уейл
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
12
Следваща