Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стая" - страница 10
Чистата груба логика отхвърли всякакви глупави убийства, като посочи самоубийствената бележка, заключената стая и след това продължи да размахва бръсначът на Окъм по застрашителен начин.
Джонатан Л. Хауърд
Родителите не приемат температурата на бебето, за да решат дали стаята е прекалено топла; също така, за глобалното затопляне се нуждаем от история, която ни подтиква да правим необходимото.
Джордж Акерлоф
Ако оставим миризмата ни зад себе си, напускайки стаята, то тогава със сигурност остава нещо от нашите души, когато напуснем този живот?
Джордж Р. Р. Мартин
Най-глупавият човек в стаята може да има най-добрата идея.
Джос Уедън
Обичам да мисля за хората си като неми оптимисти - оставете слона на мира и в крайна сметка, може би с помощта на няколко мимози, той ще изчезне от стаята по собствено желание.
Джули Бъксбаум
В дупката в стената в стаята в къщата в алеята в града в страната в света във вселената живееше мишка. Казваше се Алис.
Доналд Бисет
Човек, по-достоен от мен, ще скочи, ще се извини и увери влюбените, че не е чул нищо, и след това ще побърза да напусне стаята. За щастие не съм толкова добър човек.
Доналд Макейг
След по-малко от година заедно те спаха в отделни стаи, защото хъркането на Виктор и нищо друго от него я държаха будна през нощта.
Едуард Сейнт Обин
Когато някой в мир и без бързане влезе в една стая, този човек действа успокояващо на всички присъстващи.
Екнатх Еасваран
В светла стая и на душата й е светло.
Ернст Фойхтерслебен
Приемането не означава предсказуемост. Сексът не винаги е за 11 през нощта - това е и "среща в хотелска стая по обед". Това, което чувствате по време на срещи, може да съществува у дома, ако не го задушите.
Естер Перел
Функционираше - разбрах, че първите впечатления за хотелските стаи са като първите любови: нито едното, нито другото не се основава на концепцията как с течение на времето човек може да оцени удоволствията на трайността над влюбеността.
Алис Стейнбах
Един съвет: Вашето интервю е за вас. Не става въпрос за училището, в което сте ходили, какво сте завършили, какъв е вашият успех или кои са вашите родители или познават. Повечето от тези неща са точно във вашето автобиография и може дори да са ви вкарали в стаята, но няма да ви отнесат много по-далеч.
Иванка Тръмп
Карам стари коли, всичките ми дрехи от Патагония са на години и години, почти нямам нищо ново. Опитвам се да водя много прост живот. Не съм консуматор на нищо. И аз много предпочитам да спя на нечий под, отколкото в мотелска стая.
Ивон Шуинар
Нищо в стаята не беше евтино, но нито едно от тях не беше точно желано.
Иън Ранкин
Като деца нашето въображение е бурно и сърцата ни са отворени. Вярваме, че лошият човек винаги губи и че феята на зъбите се промъква в стаите ни през нощта, за да сложи пари под възглавницата ни. Всичко ни учудва и мислим, че всичко е възможно. Ние непрекъснато изживяваме живота с чувство за новост и необуздано любопитство.
Йехуда Бърт
В четири сутринта съм достатъчно уморен, за да спя. Не съм изпил ужасяващо количество и това е нещо. Не е добро чувство да гасиш светлините и да напуснеш кухнята; останалата част от къщата зее около мен. Плъзгам се в леглото, като си спомням веднъж, че не съм си измил зъбите. Освободих се от тази конкретна работа. Изключвам светлината и въпреки че стаята е в абсолютна тъмнина, ставам отново от леглото и обръщам мечката с лице към стената, защото ми пречи да спя.
Иви Уайлд
Стаята беше изпълнена с някаква тишина. Не просто липса на шум, а натрупване на слоеве тишина...
Йоко Огава
Светлината е мляко в стаята...
Йосефине Клоугарт
Това, което разбира се искаме в университета, е хората да усвоят уменията, от които ще се нуждаят извън класната стая. Така че, ако имаме система, която акцентира повече върху проучванията и проучванията, но също така и върху ученето и практикуването на специфични умения, би се вписала много по-добре в начина, по който знаем, че хората се учат.
Алисън Гопник
Няма големи фанфари за наистина страхотните моменти от живота ви. Просто капещи кранове и звук от собствените ви стъпки, ходене от една стая в друга.
Катлийн Тесаро
Книгата е врата, нали знаете. Винаги е било и винаги ще бъде. Книгата е врата към друга стая, към друго сърце, към друг свят.
Катрин Валенте
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
12
Следваща