Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Процент" - страница 8
Колкото по-голям е процентът на националния доход, приет от данъците, толкова по-голям възпиращ фактор е частното производство и заетостта. Когато общата данъчна тежест нарасне над поносимия размер, проблемът с изготвянето на данъци, които няма да обезсърчат и нарушат производството, става неразрешим.
Хенри Хазлит
Лихвеният процент е само специалното име за цената на заетия капитал. Това е цена като всяка друга.
Хенри Хазлит
В човешкото тяло се предполага, че е 70 процента вода. Смятам себе си за 70 процента филм.
Хидео Коджима
Ако обикаляте Колумбия или Латинска Америка, без съмнение ще откриете, че 80 процента от времето, вие обсъждате миналото и само 20 процента за бъдещето.
Хуан Мануел Сантос
Винаги съм искал да съм гей, да съм просто 100 процента гей - поради толкова много причини. Номер 1, това означава, че ще знам кой съм. Номер 2, би било много по-лесно за мен да бъда приет от хората, защото нося перуки и рокли в интернет, и съм женствена и всички тези неща. Би било много по-лесно да си просто като "Да, аз съм гей". Но аз не съм.
Шейн Доусън
Има много излизащи видеоклипове на хора, които са гейове или лесбийки, и те са толкова уверени. Но това ме разплака, защото не съм това. Не знам кой съм на 100 процента.
Шейн Доусън
Над 60 процента от студентите в университетите в Иран са жени. Жените в Иран са по-добре образовани от мъжете. Мюсюлманин може да има до четири жени. Той може да се разведе със съпругата си, без да предлага причина, докато за жената е доста трудно да се разведе.
Ширин Ебади
Животът е един процент от това, което ти се случва, и деветдесет и девет процента как реагираш на него.
Шубра Кришан
Изглежда, че всеки иска да бъде някъде, където не е. Изберете да бъдете там, където сте в момента и ще бъдете по-щастливи от 90 процента от човечеството.
Ърни Зелински
Малък бизнесмен има чичо Сам за партньор, партньор, който не влага пари, не работи и иска 30 или 40 процента.
Ъруин Шиф
Не искаме за да се похвалим, че има толкова голям процент на растеж годишно. Нашата истинска грижа е как се отразява на живота на хората, бъдещето на страната ни.
Аун Сан Су Чи
Русия наистина е нещо като нищо, що се отнася до това - икономиката е с размерите на щата Ню Йорк. Техният военен бюджет е 5 процента от военния бюджет на САЩ. Дори не бива да мислим за Русия, освен за факта, че те някак си забиват носа във всякаква ужасна дейност по целия свят.
Бил Браудър
Ако въведете тарифи, това създава инфлация. Ако поставите инфлацията на място, трябва да повишите лихвените проценти. Вдигате лихвените проценти, а фондовите пазари не трябва да са толкова високи.
Бил Браудър
Ще имате много, много приятели, но ако връзката ви с половинката ви е сто процента от сърцето ви, никога няма да имате нужда от приятел.
Бил Козби
Усилената работа и дисциплината водят до икономически успех. Правителствените подаръци и ненаблюдаваните политики на съжаление само лишават хората от стимул. Ако парите за данъци продължават да се пилеят, става морално погрешно за нашето правителство да конфискува огромни проценти от доходи и имущество от американци, дори и да са богати.
Бил О'Райли
Когато съм във връзка, давам сърцето и душата си за това и го правя 100 процента.
Блейк Лайвли
Дали дадена държава ще бъде наречена "цивилизована" или не, зависи не от това колко богати са горните 10 процента, а от това колко добре те се отнасят към долните 10 процента.
Вилаянур Рамачандран
Във всичките ми книги има елемент на човек, който е влюбен в някого и отчаяно се нуждае от тях, не само за размножаване, но и за да може да се освободи напълно. Той се чувства комфортно само да обсъжда нещата с жените. Което е смешно, защото 80 процента от читателите са жени!
Гари Щейнгарт
Аз искам само това от вас. Няма да ви кажа, ако изпуснете пас или пропуснете глава, която ни коства гол, стига да знам, че давате 100 процента. Бих могъл да ти простя всяка грешка, но няма да ти простя, ако не предадеш сърцето и душата си на Барселона.
Гийем Балаге
Всъщност няма начин, Силвестър. Има само инерция. Множество инерции или една, постоянно повтаряща се. Инерцията и пропагандата, а понякога и някакви проценти. Тук е, живота.
Гилермо Кабрера Инфанте
В живота си познаваме радост, гняв, скръб и сто други емоции, но тези емоции заемат едва един процент от нашето време. Останалите деветдесет и девет процента просто живеем в очакване.
Дадзай Осаму
Печеленето на пари е 80 процента поведение и 20 процента знания за главата. Какво да направите не е проблемът; прави го е. Повечето от нас знаят какво да правят, но просто не го правят. Ако мога да контролирам човека в огледалото, мога да бъда слаб и богат.
Дейв Рамзи
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
12
Следваща