Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Процент" - страница 2
Голям процент от организациите развиват военна обосновка, при която само много малък брой хора вземат всички решения. Тогава няма нищо чудно, че хората не са склонни да стават от леглото и да идват на работа в понеделник сутрин.
Рикардо Семлер
Не можеш да бъдеш верен на определен процент, а само нс сто процента.
Робърт Патинсън
Всеки път, когато правя снимам, оценката на критиците за американския публичен вкус намалява с десет процента.
Сесил Демил
Няма значение каква роля играя, опитвам се да се ангажирам на 100 процента.
Стив Бушеми
На 100 процента съм сигурен, че ще стана наистина добър пилот на хеликоптер.
Феликс Баумгартнер
Рискът е да направите нещо, което 99 процента от времето би било провал.
Феран Адриа
Осемдесет процента от живота ни са емоции и само 20 процента са интелект. Много повече ме интересува как се чувствате, отколкото как мислите. Мога да променя начина, по който мислите, но начина, по който се чувствате, е нещо по-дълбоко и силно и това е нещо, което е във вас.
Франк Лунц
Не забравяйте това, което открих, че над деветдесет процента от всички национални дефицити от 1921 до 1939 г. са причинени от плащания за минали, настоящи и бъдещи войни.
Франклин Делано Рузвелт
Очарован съм от пътуването, което една интелигентна и амбициозна жена прави в професионалния свят, за разлика от пътуването, което прави мъж с подобна амбиция, с подобна интелигентност. Какви отстъпки трябва да прави жената? Трябва ли да работи с 20 процента повече от мъж?
Чарлс Къминг
Осемдесетте години ще изглеждат като разходка в парка в сравнение с новите глобални предизвикателства, където годишното повишаване на производителността от 6% може да не е достатъчно. Необходима е комбинация от софтуер, мозъци и работа, за да се увеличи този процент до 8% или 9%.
Джак Уелч
Три процента от всички нови домове са специално построени за пенсионери. Наричат ги гробове.
Джими Кар
Бих казал, че 90 процента от християните нямат мироглед, с други думи възглед за света, основан на Писанието и отношения с Бог.
Джош Макдауел
Има известен риск да увеличите вродените дефекти, ако правите много градинарство на открито, когато сте бременна. Това може да увеличи процента на токсоплазмоза.
Емили Остер
Всичко, което трябва да направят, е да създадат някъде уебсайт, който продава някакъв фалшив продукт на двадесет процента от нормалните пазарни цени и хората ще бъдат подмамени да предоставят номерата на кредитните си карти.
Кевин Митник
Не мисля, че трябва да раздавате името и лицето си на нещо, в което не вярвате на 100 процента.
Клаудия Шифер
90 процента от времето ми се отделя на 10 процента от света.
Колин Пауъл
Важно е да помниш: всеки път, когато купуваш нещо, ти на сто процента поддържаш политиката на тази компания, която е произвела тази вещ.
Леонардо ди Каприо
Деветдесет процента от тях (художниците – бел.ред.) биват забравени десет минути след като напуснат този свят.
Едуард Хопър
Ограничението е умът. Ако умът може да си представи, че можете нещо, вие го можете – толкова дълго, докато му вярвате на 100 процента.
Арнолд Шварценегер
Отношението ми към властта и силата е, че държа изцяло на тях. Хората се нуждаят от някой, който да бди над тях. Деветдесет и пет процента от хората на света се нуждаят от някой, който да им казва какво да правят и как да се държат.
Арнолд Шварценегер
По това време не трябваше да купуваме от черния пазар. Човек можеше да отиде при лекаря си и просто да каже: "Слушай, трябва да натрупам маса, и искам да вземам нещо." Тогава лекарят щеше да каже: "За да е безопасно, прави го 6 седмици преди състезание." И това щеше да бъде. Дозата, която се вземаше тогава, няма и 10 процента от тази, която вземат сега. Може би 5 процента.
Арнолд Шварценегер
Една успешна книга не може да си позволи да бъде повече от десет процента нова.
Маршал Маклуън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
12
Следваща