Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Доброта" - страница 9
Винаги съм намирал Глазгоу за прекрасен град - топъл и забавен и изпълнен с доброта.
Гейл Хъниман
Всички ние можем да се борим срещу самотата, като участваме в произволни прояви на доброта.
Гейл Хъниман
В моят ум се съчетават качества, които аз винаги съм считала за несъвместими - ум и доброта.
Глен Клоуз
Уикипедия представлява вяра в превъзходството на разума и добротата на другите.
Даниъл Пинк
Съдбата променя формата. Това е най-доброто и най-щедрото същество, което можем да си представим, излагайки повече доброта, отколкото човек заслужава, и след това се свива и свива и се превръща в нещо гротескно. Мислите, че нещо е едно, но след това е друго.
Деб Калети
Хората изпитват очарование към нашия вид и вродена доброта, която те не винаги изпитват един към друг.
Деймиън Дибън
Беше свикнал хората да го зяпат на улицата - селяните, които го плюеха или се смееха. Но засега той се чувстваше безопасно заобиколен, утешен, докато си пое дълбоко дъх и се разтопи в добротата на момичетата.
Джейми Форд
Да започнем да медитираме означава да погледнем в живота си с интерес към добротата и да открием как да бъдем будни и свободни.
Джак Корнфийлд
Любопитството - ако не желание, ако не обикновена доброта - можеше да го доведе до по-голяма ревност.
Джералдин Брукс
Когато не искате да бъдете там, където сте, вие създавате страдание за себе си. Промяната се случва чрез приемане, доброта и отпускане - не съпротива, не война, не битки.
Джинийн Рот
Ако се опитате да отслабнете, като се срамувате, лишавате и страхувате от себе си, ще се окажете засрамени, лишени и уплашени. Добротата е на първо място. Винаги.
Джинийн Рот
Представете си как се отнасяте с добротата, която показвате на хората, които обичате.
Джинийн Рот
Вие не сте грешка. Вие не сте проблем за решаване. Отнасяйте се с възмутителна доброта от днес.
Джинийн Рот
Сега вярвам, че бях изложен твърде рано на добротата и че никога не се възстанових.
Джозефин Харт
Не позволявайте на негативните хора да източват енергията ви. Фокусът върху вашата положителна енергия и ги убийте с доброта. Енергийните вампири не са подходящи за вашата положителна енергия.
Джон Гордън
Той ме предпази от хронологичен снобизъм. Тоест той ми показа, че новостта не е добродетел, а старостта не е порок. Истината, красотата и добротата не се определят от това кога съществуват. Нищо не отстъпва на това, че си стар, и нищо не е ценно, за да бъдеш модерен. Това ме освободи от тиранията на новостите и ми отвори мъдростта на вековете.
Джон Пайпър
Това, за което най-много съжалявам в живота си, са грешките в добротата. Онези моменти, когато друго човешко същество беше там, пред мен, страдаше и аз реагирах... разумно, сдържано, леко.
Джордж Сондърс
Това, за което най-много съжалявам в живота си, са грешките в добротата.
Джордж Сондърс
Най-малкият акт на доброта струва повече от най-голямото намерение.
Джубран Халил Джубран
За един сладък момент на звънене раят беше навсякъде около нас. Всички неща бяха възможни, а добротата и любовта можеха да победят всякакви скърби, всякакви страхове.
Джули Бери
Някои смирени хора са способни да живеят в истината, да виждат и да приемат нещата такива, каквито са, и чрез това да видят Божието величие, доброта и любов към всички. Ето защо се казва, че Бог дава благодат на смирените и се противопоставя на гордите.
Александър Шмеман
Добротата. Най-нечестивото нещо от всички.
Една О'Брайън
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
12
Следваща