Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Маса" - страница 12
Помня, че по време на интервюто със Стоичков почти не задавах въпроси. Повече го слушах. Много се вълнувах от срещата с него. Покрай снимките ни след това за реклами имах възможност да го опозная добре и да общуваме повече. Абе, как този човек не каза една лоша дума на никого?! Говорят, че бил груб! Не е вярно! Елате да го видите на терен. На обяд например има осигурен кетъринг на снимките от продукцията, но въпреки това той поръчва за всички огромна паеля, колкото цяла маса. Широко скроен човек е Стоичков. Не е лицемер. Не го ли кефиш, си аут! Кефиш ли го – си в играта!
Димитър Рачков
Знаеш какви са художниците, исках да им доставя радост така че ги наредих да седнат около масата всеки срещу своята картина, и те бяха доволни толкова доволни че на два пъти трябваше да пращаме някого за още хляб, когато опознаеш французите ще разбереш че това е знак че са доволни, защото те не могат да ядат и пият без хляб а трябваше на два пъти да пращаме за още хляб така че бяха доволни.
Гъртруд Стайн
Към днешна дата политолозите имат и добре познават чертежа на една катастрофирала кола, за който им платиха скъпо по разни външни и вътрешни направления. Те продължават да ни продават купчината старо желязо, наречено български преход. Вместо да млъкнат. Тече някакво перверзно осмисляне на очевидно отвратителното в категориите на рационалното. Събират се да боботят по семинари и кръгли маси все едно и също, все едни и същи. Водят отигран спор по изчезнал предмет. Викат в празен варел. Писнало им един от друг. Преходът ще свърши в момента, в който престанем да говорим за него.
Владислав Тодоров
Много пъти са ме питали, особено на маса, имал ли съм "нещо" с Венчето Коканова, като под "нещо" се подразбира някакъв плътски контакт и т.н. "Една боза от 6 стотинки"
Филип Трифонов
Кръглата маса, на която сядам всяка вечер, с великите хора от миналото, може да е въображаема, но посланията, които те са ни завещали, са реални и аз се старая да ги запечатам колкото се може по-дълбоко в съзнанието си.
Наполеон Хил
На масата седях до един човек, който ме попита дали жената срещу него е съпруга на мъжа до нея. Бях забелязал, че двамата изобщо не си говорят, затова отвърнах: "Господине, той или не я познава, или тя му е жена."
Никола дьо Шамфор
Масата – това е краят, това е радикално нищо.
Освалд Шпенглер
Предишна
1
...
9
10
11
12
(Текуща)
Следваща