Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съвет" - страница 7
Жените от време на време искат съвети... докато не купят булчинските си дрехи.
Джоузеф Адисън
Съвет към родителите и възпитателите: децата не трябва да се бият, освен в случай на самоотбрана.
Етиен Рей
Във всяка работа чуждите съвети имат по-малко значение от собствения опит.
Квинтилиан
Може да е много умен, но не е мъдър онзи съпруг, който пренебрегва съветите на жена си."
Любомир Стойков
Да приемаш съвет от коварен приятел е същото като да пиеш отрова от златна чаша.
Плутарх
Съветът е като подарък: неучтиво е да не го приемеш, но не си задължен да го употребиш.
Радой Ралин
Понякога се изисква повече съобразителност, за да извлечем полза от един добър съвет, отколкот ако се посъветваме сами.
Франсоа дьо Ларошфуко
Гневът е враг на съвета.
Цицерон
Противно на съветите, отворих балкона на хола, само за да помириша близостта на гората. За мен това никога не би било опасно. Въпреки получените предупреждения, гората остана в моето въображение и в моите чувства единственият обитаем свят.
Ана-Мария Матуте
Главата ми беше пълна със съвети за подреждане и имах пълна, макар и погрешна увереност, че мога да подредя всяко място.
Мари Кондо
Ролята на основател-изпълнителен директор е изключително самотна. Не винаги можете да бъдете изцяло учтиви с вашия съвет, инвеститори или служители.
Марк Рандолф
Отнасяйте се към всеки съвет като подарък или комплимент и просто кажете: "Благодаря."
Маршал Голдсмит
Който бърза, може да получи много вина за малко време. Това, което казваме или правим без съвет, когато ни е горещо, трябва да откажем или да отменим отново, когато сме хладни, или да направим по-лошо.
Матю Хенри
Получавам известно женско внимание от феновете, но най-вече това са хора, които искат съвет за ситуация с бившия им или техен приятел, така че не всичко е любовни писма и фен поща!
Матю Хъси
Хората се променят въз основа на това, което чувстват, а не на това, което знаят. Което означава, че разбирането на всички тези съвети няма значение, ако няма дълбоко, дълбоко, вътрешно осъзнаване защо е важен.
Мехмет Оз
Без хитрости един народ би паднал, а избавлението е в мъдър съвет.
Михаел Бар-Зоар
Добрият съвет е последван от добро приятелство.
Михаил Садовяну
В разговора винаги е така - защото всички хора обичат да дават съвети и не обичат да слушат, когато ги съветват.
Мишел Платини
Глупаво е да даваш съвети на младите... никога не знаеш, в какво се забъркваш.
Никлас Нат О Дах
Няма нищо по-лесно от това да дадеш глупав съвет.
Николай Гарин
Винаги ме спират за съвети за стил и ми харесва! Начинът, по който се обличаме, говори толкова много за нас самите и обичам, когато мога да помогна на другите да поемат контрола върху това.
Нина Гарсия
Истинността сама по себе си е почти лекарство, дори когато се поднася без съвет или прозрение.
Огастин Бъроуз
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
12
Следваща