Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съвет" - страница 6
Владетелят винаги трябва да се съветва с други, но само тогава, когато той желае това, а не когато това желаят другите; и той трябва да спира всеки, който се опита непопитан да му дава съвети.
Николо Макиавели
Съветът е по-скъп и от злато.
Плавт
Лев Матвеевич (Зелений), по моя молба за мен и за моите колеги от постоянните членове на Съвета за сигурност, наскоро прочете поредица от лекции по проблемите на произхода на Вселената, на планетарните изследвания, на изследване на Слънцето, взаимодействието на Слънцето, Земята и други планети. Много интересно и полезно.... Лев Матвеевич каза много интересни неща, включително, че след седем милиарда години Слънцето ще спре да съществува и ще се превърне в някакво бяло джудже. Подобна перспектива е много тъжна, макар и далечна.
Владимир Путин
Има един съвет по време на учене, на който мисля да не се противопоставям повече: и той е, че от време на време трябва да бъда напълно бездеен и да не правя абсолютно нищо.
Сидни Смит
Странно е, че когато поискаш от някого съвет, сам виждаш, кое е правилно.
Селма Лагерльоф
Болката (всяка болка - емоционална, физическа, психическа) има послание. След като получим съобщението за болката и следваме съвета му, болката изчезва.
Питър МакУилямс
Никога не бих могъл да дам съвети за отношенията на никого!
Риана
Природата е моят основен източник на вдъхновение - никога няма да спра да приемам съвети от това, което наричам "най-великият артист".
Роберто Кавали
Ето моят съвет: никога не се предавайте на два порока едновременно.
Талула Банкхед
Сега аз знам, какво е това глупак. Това е този, който даже не се вслушва в своят добър съвет.
Уилям Фокнър
Колко трогателно, че простите хора искат съвети от учените хора! И колко разумно, че не тези съвети не се спазват!
Хуго Щайнхаус
Хората не вярват в ефективността на безплатните, свободно получени съвети.
Борис Пастернак
Модният ми съвет е да имате ласкателно огледало и след това да забравите за него.
Вивиан Уестууд
Моят съвет е да не харчите пари за терапия. Прекарайте го в магазин за плочи.
Вим Вендерс
Търсете от жената вдъхновение, но не съвет.
Делфин дьо Жирарден
Ненавиждам съветите - всички, освен моите.
Джак Никълсън
Съветът не е подарък, а дълг, който старецът изплаща на младите.
Джеймс Фенимор Купър
Съветите ни устройват само в този случай, когато съвпадат с вашите собствени намерения.
Джон Стайнбек
Поставил съм за принцип да давам съвети, които не служат на моите лични интереси, а по-скоро на общите интереси.
Джордж Сорос
Футболът е изкуство, което е по-важно за нашата култура от всичко, което Съветът по изкуствата възнамерява да признае.
Джърмейн Гриър
Аз мога да ти дам личен съвет: обичай музиката и презирай бизнеса. Бизнеса е нещо, в което всеки човек там се опитва да те излъже.
Джъстин Тимбърлейк
Само идиотите могат да се считат за експерти в любовта. Да даваш съвети на тази тема е просто смешно.
Итън Хоук
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
12
Следваща