Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съвет" - страница 5
Ако сте готови да отстоявате това, в което вярвате... няма да се нуждаете от съвет от мен, защото ще можете да се справите с всичко, което идва.
Упи Голдбърг
Не са ми нужни комплименти, а са ми нужни съвети на знаещ човек.
Фрида Кало
Разрешете ми да ви издам една тайна за успеха на моите начинания; самия аз мисля да ви дам един добър съвет: изгаряйте мостовете след себе си. Тогава няма да губите време да се оглеждате назад, а ще гледате само напред.
Фритьоф Нансен
Има много съвети относно храненето на бебета, но почти нищо за това как да помогнете на плачещите бебета.
Харви Карп
Съвет винаги съдържа неявна заплаха, също както заплахата съдържа и неявен съвет.
Хосе Бергамин
Не искам да давам съвети на хората относно техните религиозни вярвания, но мисля, че не е умно да залагате срещу силата на науката, за да разберете природния свят. Преди хиляда години беше, че ако искате да обясните защо луната се движи през небето, трябва да призовете Бог.
Шон Карол
Спрете да бъдете критик и бъдете светлина; не бъди съдия, бъди модел. Мисля, че сме твърде критични. Мисля, че най-добрият начин за коригиране на поведението е да се подчертае и утвърди положителното поведение и да се игнорира отрицателното поведение. Най-общо казано, има време за коригиране, разбира се; но моят най-голям съвет би бил: "Потвърдете детето си."
Шон Кови
Моят съвет към всеки, който има мечта, е да не спира да я преследва.
Шон Мендес
Почти всичко вътре беше изпълнено със захар, сирене и съвети за отслабване.
Адам Рекс
Основното правило гласи: никога не използвайте съветите на хора, които не живеят така, както мечтаете да живеете вие.
Бодо Шефер
Часовете на криза често изискват жертви. Що се отнася до последствията, кога съмнението и страхът са дали най-добрия съвет? Защо да не обърнем внимание на вярата, смелостта и честта?
Брандън Мъл
Причината, поради която често получаваме лоши съвети, е, че е трудно да се намери човек, който винаги да има най-добрия ни интерес в сърцето си, да не завижда по никакъв начин и на никое ниво да не мисли, че знае кое е най-доброто за вас.
Дейвид Либерман
Моят съвет към 25 годишните хора е да направите достатъчно грешки. Не се вълнувайте. Вие ще падате и ставате, падате и ставате. Наслаждавайте се от това, наслаждавайте се на своята младост и живот.
Джак Ма
Моят съвет е, не се опитвайте да обитавате душата на друг. Вие имате своя собствена.
Джим Харисън
Моят съвет би бил да не пишете до 35. Имате нужда от малко опит и животът да ви поочука малко. Израстването е толкова трудно, че така или иначе вероятно няма да имате много емоции.
Джоана Тролъп
Съвета - повече, отколкото услугата.
Александър Дюма — баща
Обичам да тичам и имам някои съвети да го поддържам свеж и нов. Рядко използвам един и същ маршрут два пъти. Това поддържа нещата нови.
Дийн Карнасис
Когато се срещам с хора в самолети и те разберат, че съм икономист, обикновено питат за борсови съвети.
Емили Остер
Страхувам се, че родителският съвет да излезе от психологията на развитието е много скучен: обърнете внимание на децата си и ги обичайте.
Алисън Гопник
Моят собствен съвет към хората, които биха били на поста си два или три мандата, е, че те трябва да приемат демократична ротация: в идеалния случай да не се подлагат на преизбиране и да позволят на системата да работи.
Кофи Анан
Нямам работа да давам съвети на никого. Дори на измислен герой.
Лиза Лутц
Понякога всичко по света изглежда е подредено срещу вас. Всички доказателства казват, че трябва да бягате по другия начин. Направете най-смелия избор, а не най-безопасният. Това не е най-добрият съвет, но това е всичко, което мога да предложа.
Линда Милър
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
12
Следваща