Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съвет" - страница 2
Жената може само да дава съвети, но избора на вратовръзка остава за мъжа.
Марлене Дитрих
В книгите е заключено особено очарование; книгите предизвикват в нас наслаждение: те разговарят с нас, дават ни добър съвет, те стават живи приятели за нас.
Франческо Петрарка
Лошият навик, от който е най-трудно да се избавите е навикът да давате съвети.
Джон Стайнбек
Не мисля, че законите са правила, които са задължителни за изпълнение. Това са по-скоро съвети.
Джордж Карлин
Според мен е нужно да се създаде гореща линия, където никога не вдигат телефона: за тези, които никога не следват съвети.
Джордж Карлин
Не е нужно да слушаш каквито и да било съвети, само съвета на вятъра, който напява историята на света.
Клод Дебюси
Дайте на децата повече свобода. Нека правят грешки. Бе ги заливайте със съвети. Уважавайте личността на детето. Това е като игра на зарове: вие ги хвърляте и гледате, какво ще се падне.
Кърк Дъглас
Има време, когато трябва да вземете съвет от страховете си, има време, когато не трябва да слушате нито един страх.
Джордж Патън
Времето да потърсите съвет от страховете си е преди да вземете решението за важна битка. Това е времето да се вслушате във всеки страх, който можете да се сетите. Но когато съберете всички факти и страхове и оформите своето решение, разкарайте всичките си страхове и давайте напред.
Джордж Патън
Добър съвет може всеки да даде. Той е безплатен.
Робърт Бъртън
Съветите на мъртвите не са подходящи за живите.
Урсула Ле Гуин
Би било прекрасно да имаш гуру; би било като да имаш социален работник или личен треньор, а не че хората, които имат някое от тях, непременно оценяват получените съвети.
Алегзандър Маккол Смит
Не следвай съвети, бъди пример.
Джаред Лето
Децата не се нуждаят от много съвети, но наистина трябва да бъдат изслушани, а не само с половин ухо.
Ема Томпсън
Не е важно, колко хора ми дават съвет. Аз ще направя това, което моето сърце ми казва.
Лана Дел Рей
Тези, които дават съвети, без да ги съпровождат с примери, приличат на пътепоказатели, които посочват пътя, но сами по него не вървят.
Антоан дьо Риварол
Трябва да кажа, че "Дайте шанс на мира" винаги ми е изглеждало като разумен съвет.
Пиер Елиът Трюдо
На хора, които не се вслушват в съвети, не трябва да се помага.
Бенджамин Франклин
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет.
Сократ
Бих дал много, за да науча как да различавам добрите от лошите съвети.
Робърт Де Ниро
Ако съветът е добър, не е важно кой го е дал.
Томас Фулър
Никога не съветвайте никого да ходи на война или да се жени. Запишете съветите на онзи, който ви обича, макар че в момента не ви харесва. Който няма деца, той ги възпитава добре.
Джърмейн Гриър
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
12
Следваща