Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Контрол"
Аз съм егоистка, нетърпелива и малко несигурна. Правя грешки, извън контрол съм и понякога трудно се справям. Но ако не можете да се справите с мен в най-лошия ми случай, тогава сте сигурни, че по дяволите не ме заслужавате.
Мерилин Монро
Уважавайте вашите усилия, уважавайте себе си. Самоуважението води до самодисциплина. Когато и двете са под ваш контрол, това е реална власт.
Клинт Истууд
Хората са склонни да грешат силата на чувството си за силата на спора си. Разпаленият ум възмущава студения досег и безмилостния контрол на логиката.
Уилям Гладстон
Страх - твоя най-добър приятел и твоя най-зъл враг, като огън. Ако ти контролираш огъня ти можеш да готвиш на него. Ако загубиш контрол над него - той ще запали всичко около теб и ще те убие.
Майк Тайсън
Моята грешка, моят провал не са страстите, които имам, а липсата на контрол върху тях.
Джак Керуак
Не може да има постоянен напредък в битката срещу глада, докато агенциите, които се борят за увеличаване на производството на храни и тези, които се борят за контрол на населението, не се обединят в общи усилия.
Норман Борлауг
След като компютрите получат контрол, ние никога няма да го върнем. Бихме оцелели при тяхното страдание. Ако имаме късмет, те може да решат да ни държат като домашни любимци.
Марвин Мински
До степента, в която не живеем мечтите си, зоната ни на комфорт има по-голям контрол над нас, отколкото ние над себе си.
Питър МакУилямс
За момента позволете ми да кажа следното: режимът на Саддам Хюсеин е презрян, той разработва оръжия за масово унищожение и не можем да го оставим без контрол. Той е заплаха за собствения си народ и за региона и, ако му бъде позволено да разработи тези оръжия е заплаха и за нас.
Тони Блеър
Всички спортове са демонстрации за контрол на времето...
Бъкминстър Фулър
Повярвайте ми на думата, ако и когато тези проповедници получат контрол върху [Републиканската] партия, а те със сигурност се опитват да го направят, това ще бъде ужасен проклет проблем. Честно казано, тези хора ме плашат. Политиката и управлението изискват компромис. Но тези християни вярват, че действат в името на Бог, така че не могат и няма да направят компромис. Знам, опитах се да се справя с тях.
Бари Голдуотър
Така както искам пилоти в самолетите, с които летя, когато става въпрос за паричната политика, искам да мисля, че има някой със здрава преценка на контролите.
Мартин Фелдщайн
Опитваме се да оправим толкова много външността, но контролът ни върху външния свят е ограничен, временен и често илюзорен.
Матийо Рикар
Любителите на животните често са склонни да бъдат мизантропи или самотни и затова те прехвърлят обичта си върху създанието, което е в техния контрол.
Пол Теру
Единствената сигурна опора на продължаващата свобода е правителството, достатъчно силно да защити интересите на народа, и народ, достатъчно силен и достатъчно информиран, за да поддържа своя суверенен контрол върху управлението.
Франклин Делано Рузвелт
Сега отношението ми към ските е различно. Научих се да оказвам по-малко натиск върху себе си и върху ръбовете на ските си, когато се състезавам, за да се държа повече под контрол.
Херман Майер
Най-ефективният начин за използване на човешката енергия е чрез организирано съперничество, което чрез специализация и социален контрол е едновременно организирано сътрудничество.
Чарлз Кули
Същността на управлението е контролът или опитът за контрол.
Бенджамин Тъкър
Трудно е властта да се наслади или включи хумора и сатирата в своята система за контрол.
Дарио Фо
Изглеждаше, че няма контрол над него. Мисля, че някои неща просто се появиха. Бог ни благославяше, като ни казваше, че някои неща вървят по начина, по който трябваше да вървят.
Джак Уайт
А загубата на контрол винаги е източник на страх. Също така обаче винаги е източникът на промяна.
Джеймс Фрей
Честността е хубаво нещо, но не е изгодна за своя притежател, освен ако не се държи под контрол.
Дон Маркис
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
12
Следваща