Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разговор" - страница 9
Ето какво обичам: обичам да седя на бюрото си, да гледам в празния екран и да започвам разговора с въображаемите си приятели.
Брад Мелцър
Разговорът е винаги нещо повече, от колкото набор от думи.
Бърнард Бекет
Ако се откажем от обичайните сценарии на разговор, комуникацията ще ни достави много повече удоволствие и ще запомним по-добре казаното.
Ванеса ван Едуардс
Присъствието на родителя не допринася за оживения разговор на децата.
Владимир Кузмин
Самосъжалението е дейност, която не оставя време за разговор.
Айлет Уолдман
Когато хората говорят очи в очи, все едно друг разговор върви в очите.
Айфер Тунч
Когато чета книга, искам и ти да я прочетеш. Трябва да знам какво мислиш за нея. Искам да бъдеш моя. Мога да ви обещая книги, разговори и сърцето ми, Ейми.
Габриел Зевин
Разговорът със себе си доказва само едно: все още не можете да различите добрата и лошата компания.
Гай Финли
Родителите ми бяха любезни да прекарват часове в разговори с мен.
Гари Щейнгарт
Гледането на телевизия е приветливо: споделяте опит, можете да коментирате действието тук и там за малко разговор... това е начин да покажете на някого, че искате неговата или нейната компания, и да се включите в скромен, приятен, неизискващ начин.
Гретхен Рубин
Изкуството е социален обект, книги и филми, записи и телевизионни предавания, те са социални обекти, които събират хората в разговор. Обичам идеята, че бих могъл да напиша нещо, което двама души биха могли да споделят. Това е целта.
Греъм Мур
Ако изучавате от книга и се опитвате да слушате разговор едновременно, това са два отделни проекта, всеки стартиран и поддържан от различни вериги в мозъка. Обърнете повече внимание на едното за момент и автоматично обръщате по-малко внимание на другото.
Даниел Левитин
Прекалено съм ядосан, за да провеждам полезен разговор в момента, така че ще отделя малко време, за да се успокоя, а след това ще поговорим след малко.
Даниъл Сийгъл
Винаги съм имал малък проблем да се пазя в любовта. Страхувах се, че хората ще ме напуснат. Затова някак се вкопчих и направих всичко възможно да задържа някого наоколо. Нямах тежък разговор със себе си за това кого държа. Не е необходим ракетен учен, за да разбере това. Придържах се към хора като човешки спасители. Мислех, че ще умра, ако някой ме напусне. Иронично е, защото сега аз съм тази, която си отива.
Деб Калети
Гражданството е естественото състояние за хората, които знаят колко ограничени са техните индивидуални правомощия и също знаят, че се нуждаят от разговорът.
Дейвид Брукс
Когато става въпрос за милосърдие, разговори за фалшивата скромност са неуместни.
Дейвид Морел
Разговорът с този глупак е като да се опитваш да обуеш чорапи на октопод!
Джеймс Ейджи
Аз съм просто философски журналист, опитвайки се да опиша какво се случва. Искам да стимулирам разговорите и се надявам, че от тях ще излязат истини.
Джеймс Редфийлд
Веднага щом съберете пари, забелязвам, разговорът става социологически, след това политически, после морален.
Джейн Смайли
Кога мобилният телефон стана лиценз за грубост? И защо трябва да бъда подложен на личните ви разговори?
Джен Ланкастър
Индивидуалността беше слабост, болест на Запада. Така че всички ние вървяхме стъпка, с поглед напред и с минимум разговори.
Дженифър Нилсен
Мисля, че романтиката не е най-важното в отношенията, а е само част от тях. Ако става въпрос за това, можете просто да прекарате известно време с партньора си на кафе и цигара в добър разговор. Това е много по-романтично, отколкото пътуването до Хавай.
Джерард Уей
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
12
Следваща