Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разговор" - страница 7
Не бях почти толкова умен. Все повече и повече се оказвах в загуба на думи и не исках да чувам и други хора да говорят. Разговорите им изглеждаха фалшиви и празни. Предпочитах да гледам морето, което не казваше нищо и никога не те караше да се чувстваш сам.
Пола Маклейн
Някои хора знаят как да се изгради разговор, така че веднага да започнете да се чувствате като център на Вселената.
Ребека Джеймс
Пиянските разговори не са предназначени да бъдат отпечатани във вестника.
Рей Чарлс
По време на разговора тихо изцедих чашата си уиски. Оказва се, че ако има мотивация, тогава пиенето през деня е много лесно.
Андрю Пайпър
Начините за борба със стреса, като например игра на голф преди конферентен разговор или почивка на плажа по време на инвентаризация, са от съществено значение.
Рикардо Семлер
Книжарниците, подобно на библиотеките, са физическото проявление на най-дългия и вълнуващ разговор в целия свят.
Ричард Русо
Разговорите с възрастни, които не са вашите родители, винаги са по-полезни.
Ричард Форд
Може би издателите стават само за да продължат разговора за безкраен разговор за книги.
Роберто Каласо
Смешно е как леглото, възглавниците и завивките могат да променят един разговор. Думите стават тихи и ти означаваш повече и казваш по-малко. Сякаш можеш да изградиш свой собствен малък свят.
Робин Бенуей
Най-добрите водещи водят разговори със своята публика.
Робърт Блай
Ако губиш в дебата, ти променяш разговора.
Робърт Джаксън Бенет
От дивана си Джехангир слушаше внимателно разговорите на възрастните, опитвайки се да разбере какво е депресия. Това тъжно чувство, което идва, когато вали няколко дни подред?
Рохинтън Мистри
Притеснявам се, че следващото поколение няма да може да води истински разговор.
Рут Уестхаймер
Прислужниците и домакините са част от живота на Даниел от раждането му. Те избледняват в неговия фон, като охраната на Франко. Те са мълчаливи свидетели, привидно слепи и глухи за всички разговори и несъобразителност. Но те не са слепи и глухи. Всичко е отбелязано.
Рута Сепетис
Литературата е само сянката на добрите разговори.
Саймън Блекбърн
Най-значимите разговори в живота ни се случват в мълчание.
Саймън ван Буй
Не мога да прекарам целия си ден в разговори с хората.
Салвадор Алиенде
Ако жена харесва мъж, тя непрестанно на място и не на място вмъква името си в разговора.
Саша Блейк
Безсмислени въпроси. Аз съм майстор в тях. Презирам тази слабост в себе си - този безкраен едностранчив разговор вместо действие.
Стеф Пени
Четенето на книга не бива да е пасивно упражнение, а по-скоро шумен разговор.
Стъдс Търкъл
По средата на разговор тя често казва нещо като: "Младите хора са безсърдечни, те вече нямат никакво уважение." Кимам в съгласие с надеждата, че тя ще спре дотук, но тайно съм убеден, че сърцето е същото, както винаги е било; просто има по-малко лицемерие, това е всичко. Младите хора не са естествени егоисти, както и старите хора не са естествено мъдри. Вашата възраст няма нищо общо с това дали сте чувствителни или повърхностни; това е въпрос на пътя, по който поема животът ви.
Сузана Тамаро
Много от моите приятели, когато бях на 14 или 15, всички бяха нагоре-надолу, искаха да излязат в петък вечер, а баща ми ме караше да работя много до късно в петък и събота сутрин и дори в неделя сутрин. И когато свърших всичко това, прекарвахме останалото време в разговори за бокс.
Тайсън Фюри
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
12
Следваща