Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разговор" - страница 3
Типът разговор, който харесвам, е този, в който сте готови да се появите малко по-различен човек.
Тиодор Зелдин
Разговорът създава нов вид мрежа в организациите. Настоящите мрежи се използват за конкурентно предимство, но разговорът е фокусиран върху насърчаването на хората да реализират своя потенциал.
Тиодор Зелдин
Французите са направили разговора своя претенция за цивилизация.
Тиодор Зелдин
Ако се опитвате да вземете трудно решение и претегляте плюсовете и минусите, водите откровени разговори. Всеки знае това в своята сфера на живот.
Тони Блеър
Учтивият начин да не откажете директно е да промените разговора; понякога няма нищо по-умно от това да се преструваме на неразбрали.
Балтазар Грасиан
Разговорът за глобалното затопляне е в застой, тъй като свиващата се група отричащи хора избухват в ярост, когато се споменава.
Ал Гор
Има много, които биха предпочели думата "климат" никога да не се споменава и въпросът да бъде премахнат от националния ни разговор.
Ал Гор
Известно е, че ние говорим не повече от полуистини в обикновения си разговор и дори монологът вероятно е засегнат от опасението, че стените имат уши.
Ерик Линклейтър
Мразя интелектуалните разговори. Мен ме интересува само моето собствено мнение.
Карл Лагерфелд
Докато много мъже са искали разговор, когато наистина са искали секс, в наши дни те често се чувстват задължени да искат секс, дори когато наистина искат разговор.
Катрин Уайтхорн
Изглежда, единствената разлика между нашите приятели и врагове е в това, колко време те отделят в разговори, преди да стрелят във вас.
Лоис Макмастър Бюджолд
Единственият човек, който наистина е изложен на риск на всеки от моите разговори, съм аз.
Майло Янопулос
Класиката не е за древния свят. Отчасти става въпрос за древния свят, но е за нашия разговор. По този начин се опитваме да говорим с древността.
Мери Биърд
Интерактивността на мрежата ни дава мощни нови инструменти за намиране на информация, изразяване на себе си и разговор с другите. Освен това ни превръща в лабораторни плъхове, които постоянно натискат лостове, за да получат малки гранули социална или интелектуална храна.
Николас Кар
И когато пиша, така или иначе пиша много. Може да напиша страници и страници от разговори между герои, които не попадат непременно в книгата или в историята, върху която работя, защото те са просто моя начин да опозная героите.
Нортън Джъстър
Понякога губя цяла сутрин в очакване на журналисти и други хора, които ме търсят. Но винаги намирам време за четене, разговор с приятелите си и усещане какво се случва в този свят.
Оскар Нимайер
Разговорът с приятел скъсява пътя, а ръката на приятеля го прави по-безопасен.
Пол Андерсън
Почти всеки уикенд, аз и съпругата ми водим разговор да живеем в страната. Предполагам, че това е свързано с остаряването и чувството, че искам да хвърля някои от нещата, които съм правил през последните 20 години, и да се върна към корените си.
Андрю Моушън
Срещам се с хора и можем да преодолеем разговорите доста бързо, ако са чели книгите ми. Това е страхотен пряк път.
Рут Райшил
И не става въпрос само за това, че ме нараняваш. И аз ще те нараня, дори и да не искам, не съм момичето, за което ме мислиш. И ще запомниш този разговор и ще ти се прииска да ме послушаш.
Синда Уилямс Чайма
Никога не бих говорила само за да бъда социална. Сега, да седнете с куп инженери и да поговорите за най-новите системи за формоване на бетон, това е наистина интересно. Говорейки с бихевиористи на животни или с някой, който обича да плава, това е интересно. Информацията ми е интересна. Но говоренето в името на разговора ми се струва доста скучно.
Темпъл Грандин
Съвършено излишно е да започвате разговор за себе си; той започва, когато си отидете.
Уилсън Мизнър
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
12
Следваща