Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сутрин" - страница 9
Животът започва вечер, когато заспим, и животът спира за известно време - сутрин, когато се събудим.
Аксел Хаке
Мислех си, че просто ще отделя толкова внимание и любопитство към актьорството, колкото и да обичам да си правя кафето сутрин и да видя как се чувства това, вместо да се съпротивлявам на него и да се ядосвам, и се оказа, че се чувства страхотно.
Габи Хофман
Събуждам се сутрин и мисля за храна.
Гай Фиери
Събуждам се, чувствайки се чист и енергичен сутрин. Това, което е най-дълбоко за мен при този лек начин на хранене, е потокът от космическа енергия, който чувствам, че се движи из тялото ми. През деня се чувства така, сякаш радостта просто преминава през всяка клетка, независимо от външни фактори.
Гейбриел Казънс
Колкото и шантаво да звучи, опитвам се да пея сутрин. Трудно е както да пея, така и да поддържам мрачно настроение и дава весел тон на всички - особено в моя случай, защото съм глух и моята публика намира моето пеене за източник на голяма веселба.
Гретхен Рубин
Сутринта е важно време от деня, защото начинът, по който прекарвате сутринта, често може да ви покаже какъв ще бъде вашият ден.
Даниъл Хандлър
Всички реални промени изискват риск. Трябва да рискувате всеки ден от живота си. Трябва да ставате всяка сутрин и да питате...: Какво мога да направя, което е различно?
Деби Форд
Когато сте войн за тялото си, вие търсите всяко добро нещо, с което можете да го напълните - всяко хранително вещество, всеки витамин, всяка мисъл, всяка вяра. Обичате тялото си и благодарите на тялото си сутрин и го благославяте през целия ден.
Деби Форд
Всяка сутрин придружава своя залез.
Дейвид Гемел
На мен не ми е нужен целият свят. Аз просто искам да имам нещо, заради което има смисъл всяка сутрин да ставаш от леглото си.
Джаклин Сюзан
Всичко има значение, като започнем от това как се поздравяваме сутринта и завършваме с това как цветята се затварят вечер. Защо Бог би ни дал живот, ако нищо няма значение?
Джанет Маклауд Тротър
Възрастта не пристига бавно, а пристига бързо. Един ден нищо не се е променило, седмица по-късно всичко се е променило. Една седмица може да е твърде дълго време, може да се случи за една нощ. Вие сте същият и все същият и изведнъж една сутрин в ъгълчетата на устата ви се появиха две различни линии, неизкореними.
Джеймс Солтър
Наблюдавах как светлината докосва всеки връх поотделно и всеки, когато изплува, вървеше назъбено и с назъбени зъби по ръба на деня, нищо като гладките, погалени върхове на хълмове само преди сутрин.
Джеймс Чърч
Станете там утре сутринта и се гордейте с унижението си.
Джен Калонита
Чувствам се зле. Много ми е лошо да свикна с факта, че лятото свърши и че всяка сутрин отново ще ставам и ще се влача в училище.
Джеф Кини
Писането на добре обмислен план за деня с правилните приоритети е нашето всичко. Времето е основната стратегия, която ще ви отведе до вашето собствено чудо рано сутринта, и най-важният елемент в тази книга, който прави разликата между успеха и неуспеха.
Джеф Сандърс
В истинска тъмна нощ на душата винаги е три часа сутринта, ден след ден. - Ф.
Джили Макмилън
Всяка сутрин имате избор. Ще бъдете ли позитивен или негативен мислител? Позитивното мислене ще ви зареди с енергия.
Джон Гордън
- Просто искам да пия първото кафе сутрин с теб, това ми е достатъчно. Но това трябва да бъде всяка сутрин, до края на живота ни.
Диего Галдино
Никога обаче не използвам преки пътища. В моето обучение няма път на най-малко съпротивление. Това, което правя, се равнява на тежък физически труд, дисциплиниран мърморещ труд. След като си позволите да правите компромиси, вие сами се проваляте. Може да успеете да заблудите някои хора, но никога не можете да заблудите себе си. Вашият най-тежък критик е този, с когото се изправяте всяка сутрин в огледалото.
Дийн Карнасис
Много къщи изглеждат страховито през нощта, но сутринта отново са уютни.
Е. Локхарт
Аз съм ленива, както всяка французойка: пуша и не се занимавам с фитнес. Да бягам сутрин с кучето за мен е спортен подвиг.
Ева Грийн
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
12
Следваща