Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сутрин" - страница 7
Да, и трилионерите сутрин първо отиват в банята.
Андреас Ешбах
Рано тази сутрин, 1 януари 2021 г., три минути след полунощ, последното човешко същество, родено на земята, беше убито в сбиване в кръчма в предградие на Буенос Айрес, на възраст двадесет и пет години, два месеца и дванадесет дни.
П. Д. Джеймс
Имаше моменти, обикновено в слънчева Великденска сутрин, когато тя искаше да може с искреност да се нарече християнка; но през останалата част от годината тя знаеше, че е това, което беше – неизлечимо агностик, но склонна към непредвидими рецидиви във вярата.
П. Д. Джеймс
Джак прекъсна. Той беше видял много голямо пиянство във флота; пияни адмирали, пост-капитани, командири, пияни корабни момчета на десет години, а самият той преди това се е качвал на борда на количка; но той не го харесваше по дежурство - наистина не го харесваше много, преди всичко в такъв час сутрин.
Патрик О'Брайън
Например всяка сутрин той измерва разстоянието между ноздрите на прасето си и установява съотношението на теглото му и получения резултат, така че след осемнадесет месеца да може математически точно да докаже, че разстоянието между ноздрите на прасето се увеличава пропорционално на теглото му.
Паул Маар
Веднага щом децата се научат да ходят, вече сутрин се катерят по крайбрежните скали и с часове наблюдават как се променя морето.
Петер Кристен Асбьорнсен
Вместо да обсъждам със себе си всяка сутрин дали се чувствам вдъхновен или не, влизам в офиса си всеки ден точно в девет, отварям прозореца и учтиво моля музата да влезе и да ме целуне. Понякога влиза, по-често не. Но тя никога не може да твърди, че не ме е намерила да чакам на правилното място.
Петер Пранге
Решенията, взети през нощта, сутринта, не винаги са лесни за изпълнение.
Пиърз Пол Рийд
Всяка сутрин е като ново прераждане в този свят. Нека тогава да го приемем за това, което е, и да изживеем всеки момент отново.
Пол Брънтън
До девет часа сутринта само тъжното пеене на храсталака и силната дума, която се откъсна от устните на уморен боец, нарушаваха тишината на забулената в мъгла долина.
Ранулф Файнс
Огледайте се и съзерцавайте живота! 1. Всичко е преходно и нищо не трае. Има раждане и смърт, растеж и разпад; има събиране и разделяне. 2. Славата на света е като цвете: стои разцъфнало сутрин и вехне в жегата на деня. 3. Накъдето и да погледнете, има бързане и борба, и нетърпеливо преследване на удоволствието. Има паническо бягство от болка и смърт и горещи са пламъците на изгарящи желания. Светът е панаир на суетата, пълен с промени и трансформации.
Пол Карус
Цялото тяло е изпълнено с болка. По-лошо, отколкото по време на операция, с обостряне на заболяването. По-лошо, отколкото сутрин в лош ден, когато се събудите и не можете да дишате. По-лошо от това да си в една стая с нея и да не можеш да я докоснеш.
Рейчъл Липинкот, Мики Доутрин, Тобаяс Яконис
Като се замисля назад, неудобно е да си спомням тези думи. Изобщо не ми прилича да участвам в такива самопоздравителни хиперболи, но това се случи. Казах го, защото бях отчаян. В този конкретен момент имах нужда да се чуя да го казвам. Защото, за да продължа напред, трябваше да повярвам, че тази лудост има някакъв смисъл извън мен. И Джейсън също. Изглежда толкова малко нещо. Но като изрекохме тези думи на глас, успяхме да отместим фокуса от умората и да прегърнем една идея, която започна да пуска корени онази сутрин по време на моята медитация преди плуване.
Рич Рол
Ако си казвате "Трудно е да станеш сутрин", "Трудно е да спреш да пушиш", значи вече използваш хипнотични внушения върху себе си.
Ричард Бандлър
Нивата на тестостерон са най-високи сутрин.
Рут Уестхаймер
Не позволявам на хората да ми се обаждат преди 9 часа сутринта.
Рут Уестхаймер
Чудили ли сте се някога колко струва един човешки живот? Онази сутрин този на брат ми си струваше джобен часовник.
Рута Сепетис
Но начинът да победиш е чрез търпение, прощаване и молитва за враговете си, като вършиш това, натрупваш въглища върху главите им и твоят Господ ще ти отвори вратата в бедата ти: чакай Го, както нощната стража очаква сутрин. Той няма да се забави. Качете се на вашата стражева кула и не слизайте, но с молитва, вяра и надежда чакайте.
Самюел Ръдърфорд
Аз съм на 39 години и все още всяка сутрин се събуждам наистина развълнувана, че не трябва да ходя на училище.
Сара Силвърман
Събудих се изведнъж, малко след 5:30 сутринта, с онова прекрасно усещане, което трае само част от секундата, когато не знаеш къде се намираш - дори не знаеш на кой континент се намираш! Скочих от футона и отидох до компютъра си, за да отбележа малкото фрагменти от съня, които все още можех да задържа, преди напълно да се стопят в утринната мъгла на ума. Сложността и объркването на приключението ме заредиха с добро настроение: приемам подобни сънища като знак, че мозъкът ми работи добре.
Седрик Вилани
Бих искал да имам силата да спра да се събуждам в 3 часа сутринта всяка вечер, за да проверя електронната си поща.
Стенли Бинг
Всяка сутрин се събуждаме, за да открием, че животът е малко по-разбираем. Всяка сутрин се събуждаме към изчезването на познатото. Всяка сутрин се събуждаме, за да открием, че сме изпуснали последния автобус за живота, който идва.
Стив Разник Тем
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
12
Следваща