Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сутрин" - страница 5
Всички се събуждаме сутрин с желанието да живеем живота си така, както знаем, че трябва. Но обикновено не го правим по малки начини. Именно това прави герой като Батман толкова очарователен. Той разиграва нашите конфликти в много по-голям мащаб.
Кристофър Нолан
В един-единствен мълчалив момент яростта му, страхът му, унижението и безпомощността му бяха изчезнали. Тази сутрин той вярваше, че е ново творение. Той тихо заплака.
Лаура Хиленбранд
Проблемът със сутринта е, че идва доста преди обяд.
Либа Брей
Нямам нужда от нищо друго. Всяка сутрин ставам от леглото и се изправям срещу света, защото знам, че ти съществуваш.
Силвия Дей
Всяка сутрин се будя твърдо решен да променя света и едновременно с това да си изкарам дяволски добре. Това понякога прави трудно планирането на деня.
Е. Б. Уайт
Обичам да похапвам рано сутрин. Лягам рано и ставам късно. В този смисъл, не приличам на испанец.
Луис Бунюел
Ако не сте сигурни, подпишете протокола, поставете вашите наблюдатели там и успех, на границата между Русия и Украйна, на границата между Украйна и Западна Европа. Седнете там и гледайте от сутрин до вечер, хапвайте сланина и пийте водка. Вкусна е сланината в Украйна. Гарантирам. Момчетата оттам ми пращат.
Владимир Путин
Не ме интересува дали като станете сутрин се миете, дали си слагате грим, дали си решите косата, но вие трябва да носите дрехи – ако искате да изглеждате различни.
Вивиан Уестууд
Изповядвайте се, причастявайте се и не се страхувайте от нищо. Изповедта е ключът към Царството Небесно. С всичките си болести и скръби отидете в Църквата. Тук е нашата душевна и телесна болница. Изповядвайте се и приемайте по-често Причастие, не осъждайте никого, целувайте кръста си сутрин и вечер и всичко ще премине: и болести, и обсебеност и богохулните и блудни мисли.
Йоан Кронщадски
Интернет икономисва пари, интернет икономисва време. Но той убива отношенията. Помня, че когато живях в малък град и пощата там беше място за общуване. У дома нищо не се доставяше, понеже сутрин хората отиваха, взимайки кореспонденцията, общуваха.
Ноам Чомски
Искам да бъда себе си, когато в една хубава сутрин се събуждам и отивам на закуска до Тифани.
Труман Капоти
Не виждам никакви промени. Ставам сутрин и се питам: заслужава ли животът този въздух, което аз дишам?
Тупак Шакур
Средната възраст е, когато си лягаш вечер и се надяваш да се почувстваш по-добре сутрин. Старостта е когато си лягаш през нощта и се надяваш да се събудиш сутрин.
Граучо Маркс
Ставате сутрин, защото може да срещнете жена. И ако останете вкъщи сами, няма да срещнете жена.
Джеймс Елрой
Не ми влизаше в главата защо трябваше да ставам сутрин преди слънцето.
Джефри Арчър
Истинската любов е когато първата мисъл сутрин, когато се събудиш, и последната мисъл, когато заспиваш е за нея.
Джъстин Тимбърлейк
Дръжте бележник и молив до леглото си през целия си творчески живот. Ако изпитате духовната суша, която понякога изпитват дори и най-плодотворните писатели, събудете се и започнете да пишете сутрин.
Дороти Бранд
Пийте всяка сутрин на чаша слънце и яжте парче ръж.
Жул Ренар
Ако на човек сутрин му е гадно, а вечер е бодър и пълен с надежда, значи е лош човек, това е сигурен признак. Ако е обратното - значи е посредствен. Добри хора, както се знае, няма.
Венедикт Ерофеев
Няма и няма и да има нищо по-добро от обедна почивка още от сутринта.
Генадий Малкин
Борбата на всеки един, който е в крак с времето, започва от ставането сутрин. Възглавницата ми е чиста, затова спя спокойно. Парите не стигат, но в халтура не влизам и поне имам щастливо семейство.
Латинка Петрова
Как съм могла да бъда толкова невежа? Толкова глупава, невиждаща, лекомислена? Но как да се живее без такава глупост, без лекомислие? Ако знаеш какво те чака напред, какво ще се случи с тебе, до какво ще доведат твоите постъпки - ти си обречена. Ще опустееш като Бог. Ще се вкамениш. Няма да ядеш, да пиеш, да се смееш, да става сутрин. Никого няма да обикнеш - никога. Няма да се осмелиш.
Маргарет Атууд
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
12
Следваща