Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сутрин" - страница 4
Понякога забравям да закуся сутрин, но когато всъщност си купя кутия зърнени храни, вероятно ще я изям не само за закуска, но и като закуска по-късно.
Райън Гослинг
Просто съм потопен в работа от пет сутринта до единадесет през нощта; почти се нуждаят от няколко дни почивка, за да избягате от претоварване!
Рихард Нойтра
Благодарение на най-великото изобретение от последните години, будилникът, който възпроизвежда MP3, вече мога да избирам песента, която да ме събужда сутрин.
Роб Шефийлд
Аз не съм мазохист, но сутрин винаги вземам гладен душ. Това е великолепно начало на деня, понеже след това със сигурност няма да има нещо по-лошо.
Роман Полански
Ако кажете на хората достатъчно пъти, че са нещастни, непълноценни, вероятно луди и определено егоистични, непременно ще дойде сива сутрин, когато се събудят с началото на неприятна настинка и се чудят дали са самотни, а не просто сами.
Сара Мейтланд
Когато станете сутрин, помислете каква ценна привилегия е да бъдеш жив - да дишаш, да мислиш, да се наслаждаваш, да обичаш - тогава накарайте този ден да се брои!
Стив Мараболи
Всеки забелязва дали сте последният сутрин и първият, който влиза вечерта. Винаги помнете това като служител.
Тилман Фертита
Когато бях заседнал преди години на работа, която мразех, единственият ми приятел беше обществената пейка. Докато досадните сутрини се проточваха, как копнеех за обедния час, когато щях да мога да избягам от мъченията в офиса и да се разходя до двора на църквата и в утешителната дървена прегръдка на една от пейките в нея.
Том Ходжкинсън
Чудото е следното: че ще станете сутрин и ще можете да видите отново стряскащата красота на деня.
Уилям Кент Крюгер
Когато си във вихъра на тази романтична любов, това е поразително - ти си извън контрол, ти си ирационален, отиваш на фитнес в 6 сутринта. всеки ден - Защо? Защото тя е там.
Хелън Фишер
Косата е част от моя образ, част от моята личност. И при нея не трябва да има случайности: трябва да й поставям гел вертикално всяка сутрин.
Брайън Грейзър
Имам твърде много приятели, които ми казват, че прекарват първия час на всяка сутрин, преглеждайки своите имейл съобщения. Бих искал да използвам времето си по-внимателно.
Алан Лайтман
Трябва да знаете защо ставате всяка сутрин.
Дан Бютнер
Всяка сутрин отивам в малко студио зад къщата ми, за да пиша. Опитвам се да игнорирам всички обаждания по имейл и телефон до обяд. След това се впускам в понякога неистовата заетост на строго планиран ден.
Даниъл Голман
В днешно време всеки предполага, че когато се събуди сутрин, ако има въпрос, той ще получи отговор. Защото имат интернет. Без значение какъв е въпросът, някой ще отговори на въпроса им.
Джак Уайт
Ако ангелите победиха, цялата Земя нямаше да бъде нищо друго освен една гигантска коледна сутринна сутрин, задушаваща вълна от щастие и топлина и грижа и споделяне, поемащи всичко.
Дж. Р. Уорд
Баща ми имаше изражение – "Щастливецът става сутрин, поставя двата крака на пода, знае какво ще направят и смята, че все още има значение".
Джо Байдън
Мъжете нямат памет. При жените има и заради това има цивилизация. Жената помни, какво си й казал преди 17 години! И как си я погледнал тази сутрин!
Дилан Моран
Една неделна сутрин изгря топлото слънце и - поп! - от яйцето излезе мъничка и много гладна гъсеница.
Ерик Карл
Не притежавам сешоар - не знам как да го използвам. Повечето сутрини ходя на работа с мокра коса.
Иванка Тръмп
Никога не се смея или усмихвам, когато пиша. Когато се прибирам за обяд, след като съм писал цяла сутрин, жена ми казва, че изглеждам сякаш току-що се прибрах от погребение. Това не е самохвалство. Това е болест.
Карл Хайасън
Баща ми е твърде сладък. Всяка сутрин ми изпраща един мотивационен цитат. Имам папка, пълна с всичките му цитати.
Алия Бхат
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
12
Следваща