Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сутрин" - страница 2
Мога да кажа съвсем честно, че всички лоши неща, които някога са ми се случили, са свързани с наркотиците и алкохола. Имам предвид, че никога нямаше да уринирам в Аламо в девет сутринта, облечен с женска рокля, ако бях трезвен.
Ози Озбърн
Някой ми каза тази сутрин: "На какво отчиташ, че се дължи твоето дълголетие?" Не знам. Имам предвид, че не можех да планирам живота си по-добре. По всички сметки би трябвало да съм мъртъв! Само като си помисля за злоупотребата, на която подлагам тялото си - наркотиците, алкохолът, начинът ми на живот през последните 30 години!
Ози Озбърн
За мен няма нищо на земята освен жени. Затова всяка сутрин ставам от леглото.
Джеймс Елрой
Будя се някои сутрини, сядам и си пия кафето, поглеждам към красивата ми градина и тръгвам; "Запомни колко хубаво е това. Защото можеш да го загубиш."
Джим Кери
Сутринта беше по-черна от белите дробове на пушач.
Лари Нивън
Обичам миризмата на Вселената сутрин.
Нийл Деграс Тайсън
Някой сутрин, докато закусвате и имате нужда от нещо ново, за което да помислите, може би ще искате да помислите върху факта, че виждате децата си на масата не такива, каквито са, а както някога, преди около три наносекунди.
Нийл Деграс Тайсън
Пиша най-добре сутрин, а мога да пиша само около половин ден, толкова.
Нортън Джъстър
Голям процент от организациите развиват военна обосновка, при която само много малък брой хора вземат всички решения. Тогава няма нищо чудно, че хората не са склонни да стават от леглото и да идват на работа в понеделник сутрин.
Рикардо Семлер
Събуждайки се тази сутрин, се усмихвам. Двадесет и четири чисто нови часа са пред мен. Заклевам се да живея пълноценно във всеки момент и да гледам на всички същества с очи на състрадание.
Тик Нят Хан
Животът е огледало, което само по себе си показва какво трябва да правим със себе си и със съдбата си. Ако се събудим сутрин и осъзнаем, че сме нещастни, трябва да направим нещо по въпроса.
Уил Смит
Не съм от онези писатели, за които научих, че стават сутрин, слагат лист хартия в пишещата им машина и започнат да пишат. Това никога не съм разбирал.
Уоле Шоинка
Познавам много хора, които мразят това, което правят. Всяка сутрин те се събуждат и от все сърце мразят това, което правят. При мен това не се случва.
Франк Айеро
Наистина, защо правя това вече? Побърква ме. Мразя да ставам рано сутрин и не обичам особено да правя шоу.
Хауърд Стърн
Ти прошепна пълното ми име и ние заспахме в прегръдките си и си спомням как на следващата сутрин те нямаше, изчезна напълно и нищо в леглото ми или в къщата не можеше да докаже обратното.
Юнот Диаз
Животът е кратък и любовта си тръгва сутрин.
Виле Вало
Този ужасяващ свят не е лишен от прелести, сутрини, които правят събуждането полезно.
Вислава Шимборска
За мен беше много забавно. Беше вълнуващо. Имаше много хора, които дойдоха да останат от различни части на света. Можете да слезете сутринта и да има различни тела на пода или на дивана. В къщата щеше да има партийни общества, където хората да пеят песни и да рецитират стихове. Това беше много социално възпитание...
Джаки Кей
Винаги с вълнение се събуждам сутрин, чудейки се какво ще ми подхвърли интуицията ми, като подаръци от морето. Работя с нея и разчитам на нея. Това е моят партньор.
Джонас Солк
Знаете ли, винаги съм бил писател рано сутрин или късно вечер. Ранната сутрин ми беше любима; късно вечер беше, защото имах краен срок. И в четири сутринта си измисляте едни от най-абсурдните си шеги.
Джос Уедън
Работата е молитва. И започвам всяка сутрин, посвещавайки го на нашия Създател.
Джоузеф Мъри
Това е първата ми сутрин в гимназията. Имам седем нови тетрадки, пола, която мразя, и болки в корема.
Лори Халсе Андерсен
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
12
Следваща