Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сутрин"
Човек е преуспял, ако сутрин става, вечер ляга, а междувременно прави каквото си иска.
Боб Дилън
Мозъкът е странен орган. Започва да работи, щом се събудиш сутрин, и не спира, докато не влезеш в офиса.
Робърт Фрост
Жал ми е за хората, които не пият. Както се събудят сутринта, така ще се чувстват през целия ден.
Франк Синатра
Старостта идва внезапно, като снега. Една сутрин се събуждаш и виждаш, че всичко е побеляло.
Жул Ренар
Проблемът с брака е, че той приключва всяка вечер след правенето на любов и трябва да се възстановява всяка сутрин преди закуска.
Габриел Гарсия Маркес
Моята формула на живот е доволно проста. Събуждам се сутрин и отивам да спя вечер. А в промеждутъка занимавам себе си с каквото мога.
Кари Грант
Няма по-тежка работа, от това да се стараеш да изглеждаш красива от осем сутринта до полунощ.
Брижит Бардо
Събуждам се всяка сутрин. Отварям очи и си мисля: ето, пак всичко отначало.
Анди Уорхол
Всяка вечер, когато си лягам, се надявам, че никога повече няма да се събудя и всяка сутрин подновявам мъката ми.
Франц Шуберт
Даже аз сутрин не изглеждам като Синди Кроуфорд.
Синди Крофорд
Аз възниквам сутрин, разкъсван между желанието да подобря света и желанието да му се наслаждавам.
Е. Б. Уайт
Не е толкова зле, колкото си мислиш. А на сутринта ще изглежда и още по-добре.
Колин Пауъл
Събудих се една сутрин и бях известен.
Джордж Байрон
Хората всъщност не четат вестници - влизат в тях всяка сутрин като гореща баня.
Маршал Маклуън
Сутрин си изчиствам зъбите и си заточвам езика.
Оскар Левант
Втората надясно - обясни Питър - и после все направо до сутринта.
Джеймс Матю Бари
Бих искал да полудея при едно условие, а именно, че ще стана щастлив луд, жизнерадостен и винаги в добро настроение, без никакви неприятности и мании, безсмислено смях от сутрин до вечер.
Емил Чоран
Най-интересните личности винаги са тези, които няма какво да правят: деца, медицински сестри, полицаи и актьори в 11 часа сутринта.
Кристофър Морли
Тази сутрин забих глава през прозореца и пролетта ме целуна с удар в лицето.
Лангстън Хюз
Не знам човек, достигнал до величие или до високо положение, който да се е излежавал до късно сутринта.
Джонатан Суифт
Ако ще правиш нещо тази вечер, за което утре сутринта ще съжаляваш, тогава спи до късно.
Хени Янгмен
Успехът е възможността да се събудиш сутринта и да заспиш вечерта, успявайки между тези две събития да правиш това, което истински харесваш.
Боб Дилън
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
12
Следваща