Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Създаване" - страница 4
Основната цел на създаването на музиката е да дадем глас на неща, които никога не са го имали.
Том Йорк
Създаването на филми разказва история с най-добрата технология на ваше разположение.
Том Ханкс
Метафорите са интересен пример за създаване на магия в проза.
Франческа Лия Блок
Свободното предприемачество по същество е формула не само за създаване на богатство, но и за удовлетворение от живота.
Артър К. Брукс
За някой, който казва, че бракът е само за създаване на поколение, това е шега. Не се омъжих за съпруга си да имам деца. Омъжих се за съпруга си, защото обичам съпруга си.
Аиша Тайлър
Тъй като прекарвам толкова дълго време в създаването на всяка книга, избирам само книги, които наистина ме интересуват и които наистина обичам.
Брайън Селзник
Творческите ценности нямат нищо общо със социалните. Отначало създаване, а след това анализ и оценка. Когато оставите оценката отпред, вие убивате творчеството. Творчеството е абсолютно непредсказуемо и свободно.
Вангелис
Часове на усамотение, часове на създаване, часове на медитация. Самотата и медитацията ми дадоха осъзнатост, гледна точка, която никога не съм губил: тази на солидарност с останалото човечество.
Висенте Алейксандре
Ако създаването на обикновена колона живее на глас, тогава поддържането на ежедневен блог е живот в горната част на дробовете ви. Няколко месеца там пищях като банши.
Айлет Уолдман
Светът беше доста добър в създаването на нови начини за правене на неща.
Джеймс Мирлийс
Обучението след втори клас играе само второстепенна роля за създаването или намаляването на пропуските.
Джеймс Хекман
Американците взеха твърде много кредити за създаването на богатство, когато през повечето време те наистина живееха от естествена щедрост, безпрецедентна в историята на света.
Джейн Смайли
За всяка млада демокрация най-трудната, но важна стъпка е погребването на наследството от тиранията и създаването на икономика и правителство и институции, които спазват върховенството на закона. Всяка страна е изправена пред предизвикателства пред върховенството на закона, включително и моята.
Джо Байдън
Вярвам както в правото си, така и в отговорността си да работя за създаването на свят, който не прославя насилието и войната, а където търсим различни решения на общите ни проблеми.
Джоди Уилямс
Тъй като мениджмънтът се занимава предимно със статуквото, а лидерството се занимава най-вече с промяна, през следващия век ще трябва да се опитаме да станем много по-квалифицирани в създаването на лидери.
Джон П. Котър
Църквата враждебна ли е на науката? Израствайки като католик и учен - не го виждам. Едната истина е разкрита истина, другата е научна. Ако наистина вярвате, че създаването е добро, не може да има вреда в изучаването на науката. Колкото повече научаваме за творението - начина, по който то се е появило - то само допринася за Божията слава. Лично аз никога не съм виждал конфликт.
Джоузеф Мъри
Не става въпрос за оправдаване на целите: а за създаването на нови средства и нови цели.
Джоузеф О'Конър
Бейзболът е бавното създаване на нещо красиво. Това е почти скучно темпото натрупване на онова, което изглежда леко или случайно в опера на напрегнато напрежение. Играта ще заплашва никога да не свърши, докато изведнъж не ви принуди да се чудите как се е озовал там, където е и да се чудите докъде може да стигне. Това е сънливата метаморфоза на скучното в неописуемото.
Джошуа Ферис
В Либерия голямото предизвикателство, което остава за нас, е създаването на работни места. Искаме младите хора да работят или да ходят на училище. Това е основната ни грижа в момента.
Елен Джонсън Сърлиф
Възпитанието на дъщеря е създаване на хармония, създаване на религия.
Жул Мишле
В Ирландия романите и пиесите все още имат странна сила. Писането на художествена литература и създаването на театрални образи могат да повлияят на живота там по-мощно и потайно от речи или дори законодателство. Въображаемите светове могат да се настанят дълбоко в частната сфера, измествайки много други неща, особено когато публичната сфера е крехка.
Колм Тойбин
Много ме питат какъв е ключът към създаването на хитово шоу и имам стандартен отговор: Направете всичко правилно и след това извадете късмет по 10 начина.
Кристофър Лойд
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
12
Следваща