Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Създаване" - страница 2
Не гледам на тези Съединени щати като на завършен продукт. Все още сме в процес на създаване.
Франклин Делано Рузвелт
10-те най-големи адвокатски кантори в Съединените щати влязоха във федералните съдилища, които обвиняват Монсанто за създаване на глобална конспирация в нарушение на антитръстовите закони, за да контролират световния пазар на семена.
Джеръми Рифкин
Най-големият проблем на всяко изкуство е използването на външния вид за създаване на по-висока реалност.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Процесът на създаване на сценарий е противоположен на процеса на написване на роман или театрална пиеса. Тук всичко идва от вън.
Абел Ганс
Най-важното нещо в бизнеса - да се съсредоточи върху създаването на нещо важно. Аз просто работя върху това, което бих искал самият да се забавлявам.
Марк Зукърбърг
Не знаем какво ще донесе бъдещето, но това е, защото винаги сме в процес на създаването му, а не защото е извънземна сила, на която трябва да се подчиняваме.
Марк Кингуел
Политиката е по-скоро създаването на възможно най-добрата политика от дълбоките вътрешни нужди на нейните граждани – които са само част от нейните членове.
Марк Кингуел
И така, това бяха четирите компонента на възпитанието ми - академичните неща, където бях оставен на себе си, Махендрабхай, страстта на баща ми към създаването на Reliance и последното парче бяха неговите дълбоки връзки със семейството.
Мукеш Амбани
Предприемачеството е последното убежище за създаване на неприятности.
Натали Барни
Системата на капитализма предполага здрави пари, а не фиктивни пари, манипулирани от централна банка. Капитализмът поддържа доброволни договори и лихви, които се определят от спестяванията, а не от създаването на кредит от централна банка.
Рон Пол
Ако погледнете историята, иновациите не идват само от стимулирането на хората; идва от създаването на среди, където техните идеи могат да се свържат.
Стивън Джонсън
Не се нуждая от създаване на травми в живота си, за да съм креативен. Имам достатъчно голям резервоар от тъга и емоционални травми, които да ме поддържат.
Стинг
Моят живот е създаване на тапети за пустотата.
Том Йорк
Когато веднъж - което всяко тяло трябва да бъде - се убедиш в нечестието и измамата на хората, е невъзможно да запазиш неопетнена собствената си невинност в сърцето. Опитът ще докаже покварата на човечеството, а убеждението в това служи само за създаване на недоверие, подозрение - предпазливост - и понякога безпричинно.
Фани Бърни
Създаването на нещо е само за решаване на проблеми.
Филип Сиймур Хофман
Както по време на изборите, така и като министър-председател многократно и публично съм казвал, че подкрепям създаването на палестинска държава наред с държавата Израел.
Ариел Шарон
Никой не може да избяга от впечатленията на околните; и това, който наричат нова философия или нова религия, е обикновено е не толкова създаване на нови идеи, колкото ново направление, което дават идеите, пред обичайната среда на съвременните мислители.
Хенри Томас Бъкл
Невъзможно е да се измисли научен експеримент, който да опише процеса на създаване или дори да се установи дали такъв процес може да се осъществи. Създателят не създава по прищявка на учен.
Хенри Морис
Всеки миг - това е нова възможност за създаване на това, което може да ни направи щастливи.
Шакти Гауейн
Космологията е сред най-старите теми, които пленяват нашия вид. И не е чудно. Ние сме разказвачи и какво може да бъде по-велико от историята на създаването?
Брайън Грийн
Един от най-мощните начини за одухотворяване на дома е създаването на свещено пространство, олтар или стая, използвана само за медитация, молитва или духовно четене. ... Вашето свещено място ще се превърне в зона на високи духовни вибрации, които ще засегнат цялата къща, като по този начин ще привличат благочестиви личности. Наличието на свещено място също ще ви напомня, че домът ви принадлежи на Бог и че вие сте просто неговият пазач.
Бхакти Тиртха Свами
Бог иска да знаем, че животът е поредица от началото, а не от края. Точно както дипломирането не е прекратяване, а започване. Създаването е непрекъснат процес и когато създадем съвършен свят, в който любовта и състраданието се споделят от всички, страданието ще престане.
Бърни С. Сийгъл
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
12
Следваща