Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вкус" - страница 9
Хората са много фобични към рибите. И ако готвят риба, я изпържват, което убива целия вкус.
Гай Фиери
Ако нещо не ти е по вкуса, промени го, а ако не можеш да го промениш, търпи.
Дейвид Хърбърт Лорънс
Купата пудинг има вкус само когато го сложа в устата си - когато е в контакт. с езика ми. В хладилника ми няма вкус или вкус, а само потенциалът.
Даниел Левитин
Така че за закуска можете да имате купичка корнфлейкс без добавена захар или купа захар без добавени корнфлейкс. Те биха имали различен вкус, но под врата се държат горе-долу еднакво.
Дейвид Лудуиг
Бертолучи ме научи да чета правилните книги и вкуса на това, което е литературен вкус.
Алберто Бевилакуа
Правя справедливо количество от избора си на храна по съображения от екологичен тип, а не заради храненето или вкуса. Опитвам се да минимизирам въздействието, което е нещо, за което повечето хора не мислят непременно, когато пазаруват.
Алекс Хонълд
Да бъдете мързеливи означава да изпаднете в меланхолия. Тогава ще изгубите вкус към живота. И това е краят.
Джеймс Дашнър
Много от нас развиват различни вкусове на цинизъм, на които усилено се съпротивляваме, защото те могат да бъдат мързеливи умствени преки пътища.
Джеймс Коми
Изкуството не съществува, ако просто правиш това, което ти е казано. Той съществува само като упражнение на индивидуален вкус и свобода.
Джейн Смайли
Единствената причина изобщо да ставам от леглото през почивните дни е, че в крайна сметка вече не мога да понасям вкуса на собствения си дъх.
Джеф Кини
Знаете ли какъв е вкусът на разочарованието? Подобен на метална стружка в студено кафе.
Джоджо Мойс
Успехът има толкова по-сладък вкус, когато имате хора, с които да го споделите.
Джон Асараф
Някои неща не са по мой вкус и бих искал да не се случиха, но те бяха едни от най-добрите преживявания, от които да се уча и да израсна, така че съм благодарен за всеки момент.
Джон Асараф
Едно от основните ми убеждения е, че всичко се случва с някаква причина и някои неща просто не са по вкуса ми. Всички неща, които се случват в живота ми, са божествено вдъхновени и се случват с определена цел.
Джон Асараф
Казваме, че котката има вкус на пиле, когато, ако бяхме отбити от котешка яхния, бихме казали, че пилето има вкус на котка.
Джонатан Гримуд
Бръмбарите имат вкус на това, което ядат. Всичко годно за консумация има вкус на това, което яде или взема от почвата...
Джонатан Гримуд
Когато готвите месо, тайната на разнообразието е подправката. Зеленчуците, плодовете и билките са много по-интересни и разнообразни на вкус от животните, които се хранят с тях. И описанията ни са коренно погрешни: казваме, че котешкото месо е като пилешко, но ако се храним с котешки бульон, бихме си помислили обратното.
Джонатан Гримуд
Свободните пазари не произвеждат само това, което наистина искаме; те също произвеждат това, което искаме според нашите вкусове на маймуна на рамото.
Джордж Акерлоф
Здравословните храни са с фантастичен вкус, но може да се наложи да възстановите вкусовите си рецептори и да отделите малко време, за да научите нови техники за готвене и рецепти, за да ги оцените.
Джоуел Фърмън
...не бива да бъдеш уверен във вкусовете на публиката: те са изменчиви, като щастието в състезанията.
Дик Франсис
Ние четем фентъзи, за да върнем загубените краски, усещането за вкуса на подправките и слушането на песента на сирените. Има нещо древно и истинско във фентъзито, затрогващо дълбоки струни в нашата душа. Фентъзито се обръща в скритото дълбоко в нас дете, което мечтае, че ще ловува в гората нощем, ще пирува в подножието на гората и ще намери любов, която ще продължи вечно някъде на юг от Оз и на север от Шангри-Ла.
Джордж Р. Р. Мартин
Собствеността вече не е признак на власт, индивидуалност и господство. Това вече не е демонстрация на техните вкусове. Защото вече няма тегло или форма. Единственото, което има значение, е цената.
Дон ДеЛило
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
12
Следваща